Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu jak se přihlásit do socialního clubu Rockstar.Zapoměl jsem email a mám rozehranou hru. Jelikož jsem si nenapsal údaje. Mohu poprosit o radu jak se jinak přihlásit? Děkuji
Nikdo neodpovídá co? Googloval jsem za tebe 5 minut a nejsi sám je vás moře. Příště si to piš na lístky. Bud si vzpomeň, nebo udělej nový a začni Maxe znovu. Kdybys zapomněl heslo to by nevadilo, ale email? Nemáš někde email ještě?
Ahoj Pavle, zkoušel jsem nový email ale nechce to stále pustit. Prosím tě nevíš co s tím dál.Zadal jsem nový email i heslo a stale to nepustí.Kdybys poradil ještě budu vděčný.Libor
Já bych ti hrozně rád poradil, ale už moc nehraju a Max Payne 3 jsem nainstaloval jak píše níže kolega ze stejných důvodů, ale nejde nevím proč a už mi také lezl social krkem už od GTA 4. Kuoknu na net o víkendu nyní nemám čas a ty také hledej. Pokud máš originál hru, tak si můžeš zkusit stánhout tu bez socialu, ale mně nejde a zatím jsem to neřešil proč. Něco občas nejde a Max 3 mi nejde. On je na instalaci složitější s tím socialem a tam se to asi ukládá ty pozice a proto to nespustíš. Možná by pomohl jenom crack nainstalovat, aby to ten social obešlo, ale jak se to uloží nevím, ale jít to musí, když to jde i u jiné hry. Je mi jasné, že chceš hrát dál. Podle mě když zkusíš celý proces znovu tedy odsinstalovat hru a znovu si udělat jiný social a nainstalovat by to mohlo jít. Save bude stejně na socialu tak tím nic nezkazíš a pokud chceš hrát, tak ti to od začátku snad vadit nebude.
Ted jsem koukal na videa. Crack a spustit v Offline mode. Asi se to uloží pak v pc. Nenabádám tě ale k černotě a pokud máš koupenou verzi, tak klidně crakuj.
Tady máš cracklou verzi je jich víc, tak zkus tento torrent jestli víš jak. Máš tam i crack. Nenabádám tě ale v případě, že nemáš originál a pokud máš nic nepácháš a můžeš. To musíš ale řádně odinstalovat nejprv tu co máš v pc a pak znovu tuto verzi, crackeš to a hraješ (nejspíš v tom offline mode) Hrál jsem v offline jinou hru a ukládalo se to někam v pc.
Max Payne 3 Complete Edition-RELOADED
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.