Nejste přihlášen/a.
Z ničeho nic mi nejde otevřít vyhledávání spojení v dpp.praha.cz , z jejch strany chyba není
píše mi to
Chyba za běhu
Popis: Na serveru došlo k chybě aplikace. Aktuální nastavení vlastní chyby pro tuto aplikaci zabraňuje vzdálenému zobrazení podrobností o chybě aplikace (z bezpečnostních důvodů). Mohlo by však být prohlíženo prohlížečem běžícím na lokálním serveru.
Podrobnosti: Aby bylo možné zobrazit podrobnosti o této konkrétní chybové zprávě na vzdálených počítačích, vytvořte značku v konfiguračním souboru "web.config" umístěném v kořenovém adresáři aktuální webové aplikace. Tato značka by pak měla mít atribut "mode" nastaven na hodnotu "Off".
Bohužel mě to jako laikovi vůbec nic neříká, může mi prosím někdo podrobně laicky poradit, co mám udělat, moc děkuji
Proč přistupujete na stránky DPP přes web nějaké parazitující podvodné reklamní firmy?
Přistupujte přímo na stránky DPP bez okliky.
DPP už chybu opravily a vyhledávání opět funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.