Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pc se vypína při startu windows

Od: rex38f* odpovědí: 12 změna:

Opět mam problem.zničeho nic se vypina při naběhu windovsu pc,najede tak 80% a vypne.opakovaně.Vymněnil jsem zdroj za silnější,nepomohlo to.grafika hardisk,mechaniky jsou v pořadku zkoušel jsem je v jinem pc.nezkoušel jsem procesor a zakladovku,typGigabyte.Ga 8I865-GME-775RH.Prosím poradte kdo už jste řešili takovy problem?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V nouzovém režimu ti PC běží? Instaloval jsi v poslední době něco?

rex38f*
hodnocení

No pc najede na na tabulku kde je spustit nouzovym režim,vložte cd s windovsem,spustit standartnim zpusobem,poslední znamou konfiguraci,ale nic co jsem dal nepomohlo.mam novy hard 500gb ,os-vistu ultimate, instaloval akorat ovladače.3 dny tojelo dobře.

A co zkusit opravnou instalaci Windows. Byla tu již mnohokrát diskutována.

dotaz*
hodnocení

0x

zdroj možná nemusí byý sdilnější, spíš mohl ten starý vyhořet, je toho víc a v každém kusu může být chyba - popř. je jiná konfigurace BIOSU - neměnil jsi ji náhodou před tím?

rex38f*
hodnocení

V biosu jsem nic nenastavoval,reinstal nic nevyřešil.Zdroj jsem měnil 250w za 400w,myslel jsem že již nestači ,(graf.karta,tv karta,2xhardisk,2x mechanika,)Da se zakladovka otestovat nějak jinak než v pc,problem bude zřemně v zaklad desce.jestli tam nahodou něco neodešlo.Problem nastal tim mněljsem tam 2 hardisky,ale jeden začal kolabovat,ale nemněl jsem na něm nic duležiteho,tak jsem ho odpojil samzřemně při vypnutem pc.Po nastartovaní jíž byl problem ,tak jsem ho znova zapojil al nic se nezmněnilo,Prostě najede max do nouzového režimu pokud nezhasne dřiv.

250W noname je opravdu slabej, 400W pokud je to nějaký noname tak klidně může být stále problém. Nicméně pořád něco měníš a win jsi neistaloval...tak dej opravnou nebo úplnou reinstalaci. Legalitu win se raději ptát nebudu

rex38f*
hodnocení

Nemyslim že bude chyba ve windovsu,hardisk jsem odskoušel v jinem pc,a ten najel bez problemu a nevypnul.

Tak to zkus i opačně. Vem HDD z jiného PC a odzkoušej u sebe. Hodně štěstí.

rex38f*
hodnocení

Nejedeto už jsem zkoušel vyměnit HDD z jineho pc.Pořad to pada.Rozhodl jsem se že vyzkoušim jinou desku.Zatim děkuji za všechny rady.

No hele tobě běhal win v úplně jiném pc bez úprav úplně bez problémů? To totiž snad ani neni možné, docela dobře by ti win padnul. Tak tam dej jiný disk jak už řekl Spider ;)

Hele, tuhle "prasárnu" jsem taky jednou udělal. Dal jsem HDD s OS na jiný PC s úplě rozdílným HW a po několika restartech to stabilně šlapalo a jede doteď ;)

Tak to máš štěstí, mě takhle v práci nenajel windows 2000 na dvou trochu podobných DELL desktopech. Na ty výměny HW byly lepší windows 98, tam jsi všechno vyměnil a stejně to najelo :) - vyzkoušeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]