Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílání SMS z internetu

Od: detroit odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo tip na nějakou dobrou webowou stránku odkud jdou spolehlivě posílat SMS.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Spolehlivě už jen placené služby. Doby bezplatných webových bran skončily se vznikem virtuálních operátorů a následně utnul bránu Vodafone s výmluvou že je minimálně využívaná a na to zareagoval t.mob převedením brány z veřejného prostoru do samoobsluhy. O.2 ještě doručuje ale nepříliš spolehlivě přes 1188.cz

06.07.19 16:09
hodnocení

0x

janh*
hodnocení

0x
SMS zdarma nabízejí někteří provozovatelé emailových serverů.(centrum,atlas?)
olinl

Z Centrumu z brány sms jsem před osmi možná deseti roky zkoušel odeslat esemesky a neodeslal systém ani jednu, takže to u této domény nevidím růžově ani dnes..

Co vím tak právě Centrum (a tím pádem asi i Atlas a Volný) relativně nedávno tuto funkci přestal podporovat.

hodnocení

0x

Používala jsem centrum, bylo to vždy bez nejmenších problémů a zdarma a pokud mi lidé na mou zprávu odpověděli, naskočilo mi dalších 5 sms, které jsem mohla poslat zdarma. Ale loni, už nevím kdy, mi najednou od nich přišla zpráva, že už tuto službu nemohou poskytovat. A fakt už to nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]