Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena hesla wifi

Od: tomit* odpovědí: 9 změna:
Dobrý deň ja mám taký problém neviem sa dostať do tp-linku. zadam ip adresu a vyjde my AIROS požaduje meno a heslo používateľa už som skúšal admin aj iné na papieri napísané od teatro ale nič viete my s tím poradiť?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Zkuste resetovat a poté znovu zadat heslo admin.

tomit*
hodnocení

A ako ho mám resetovat?

Však tam vzadu na fotce máte vpravo černé tlačítko reset. Někdy je heslo i 0000 (čtyři nuly)

hodnocení

0x

No tak když zadáváš adresu TP-linku a objeví se ti přihlášení AirOS, tak je někde chyba.

Buď ty zadáváš špatnou IP adresu pro přístup k tomu TP-linku, protože tou adresou se asi dostáváš na zařízení poskytovatele internetu (tam nemáš co dělat).

Zkus odpojit kabel, kterým máš přivedený internet do TP-linku a pak se zkus přihlásit znovu.

A pokud bys musel resetovat nastavení TP-linku, tak se nejprve ujisti, že ho dokážeš správně nastavit.

tomit*
hodnocení

Veď tak nebudem mať internet v Pc ako sa mám tak prihlásiť? A mám dobre zapojené lan káble v routru?
Zmena hesla wifi
Těžko říct. Teď to funguje jako switch. Aby to fungovalo jako router, musel by být "přívodní" kabel v modrém portu WAN. Ale netuším, jak to potřebujete mít zapojeno.
Jinak přihlašujete se z pc do routeru, na to nepotřebujete internet.
tomit*
hodnocení

Tak to nejde vypisuje príliš dlho neodpovedal
V tom případě něco děláte špatně nebo je něco špatně nastaveno/zapojeno. Do routeru musí jít připojit se pomocí jeho IP adresy i bez internetu.

rv*
hodnocení

0x

Musíte zjistit, jakou adresu tp-link má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]