Nejste přihlášen/a.
Dobry den, používam windows 7 Home a chtěl jsem si vytvořit ještě jeden učet (host), tak jsem dal jen vytvořit novýho uživatele. Měl jsem je jeden hlavní a to "admin" (administrator), tak jsem vytvořil standartního uživatele. Problem nastal, že se nemužu přihlasit na toho admina prostě jako by neexistoval. Když chci něco udělat na tomto učtu, tak mi to napise, at napisu heslo spravce a ukazuje se mi tam i ta ikonka, kterou jsem na tom učtě měl. Ale když dam pravě odhlasit, abych se dostal na toho admina, tak mi to píše nespravně jméno. Zobrazuje se mi tam jen host a nebo jiný uživatel, tak dam jiny uuživatel napíšu tam admin, dam heslo a NIC, jako kdyby ten učet už nebyl. Nevíte někdo, co s tím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.