Nejste přihlášen/a.
Před nedávnem jsem zrušila Tinder, teď ho chci ale obnovit. Zaregistrovala jsem se, dala fotky, zkusila hlasovat a nic, půl hodiny a nic. Založila jsme profil s jiným mailem, nic. Zkusila jsem to z druhého čísla, pořád to samé, prázdno, jakoby můj profil nebyl vidět. Když jsem si minjule založila profil, do minuty jsem měla dvacet lajků, takže. silně pochybuji, že by ty samé fotky byly po pár měsících najednou nechtěné. Poradí mi někdo co s tím? Tinder odpovídá samozřejmě automatickou odpovědí jako vždy. Myslíte např. že pokud si zaplatím premium, bude to fungovat? Nebo má někdo jiný tip jak to řešit?
Ahoj,
mám podobný problém v podstatě od jara tohoto roku. Pokud máš telefon s OS Android, jako já. Tinder podle všeho od jisté doby na Androidu asi moc dobře nejede. Stačí si na Google Play přečíst u Tindru všechny recenze. V podstatě tam většina lidí má pořád stejný problém - neustále mazání účtu, žádná propojení, atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.