Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Rád si stahuji z internetu muziku,kterou vkládám do složky.Chtěl bych tu složku celou zašifrovat tak,aby nikdo cizí nemohl číst její obsah.Co se s tím dá dělat? Ať jsem zkoušel,jak jsem zkoušel,složka jako taková se zašifrovat nedá.Nevím si fakt rady.
Co třeba nějaký software? Já používám Truecrypt, ten sice složky zaheslovat neumí, ale třeba se s ním dá vytvořit soubor, který v sobě obsahuje zaheslovaná data. K nim se pak dá dostat přes ten program, zadání hesla a pak si program vytvoří virtuální disk (asi jako když připojíš flashdisk). Těch způsobů je tam víc, třeba se dá zašifrovat i flahdisk, nebo celý oddíl, atd. Je to v češtině a zdarma.
Více informací:
Win XP toto umi, jen pozor na to, je to hoodne nebezpecna vec. Prisel jsem takto o leta doplnovany adresar s kontrakty a instalacky nekterych dnes uz vzacnych programu.
Doporucuji hned pri sifrovani vytvorit agenta obnoveni hodit ho na flesku a pro sichr i na CD.
Ja to neudelal, preinstalil jsem XP a do slozky se uz nikdy nedostal, neni to fyzicky mozne. (Snad pokud by se spojili vsechyn PC na svete tak by to v nejakym case rozlouskly )
Potom jsem mel i problem slozku vymazat protoze system ji sice vidi ale nema k ni prava.
PS: Na ciste instalaci XP, udelat ucet stejneho jmena i hesla nepomuze .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.