Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestal mi jít kurzor na notebooku

Od: nadka1 odpovědí: 6 změna:
Z ničeho nic mě přestala poslouchat myš,nemohu ani vypnout,ani restartovat,prostě
nic,bojím se že jsem přitáhla nějaký sajrajt,prosím poraďte.Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

6x

Dobrý den, vypněte NTB delším stiskem zapínacího tlačítka a pokud to u tohoto NTB jde, tak na chvilku vyndejte baterii. Potom ji tam zase dobře vložte a NTB zapněte. Zdravím!

pc
hodnocení

1x

Zkuste zmáčknout ctrl shift esc (dostanete se do správce úloh) a restartovat proces explorer.exe, a pokud tam nebude, tak jej spusťte.

hodnocení

0x

Není to náhodou bezdrát a nemá vybité baterky?

nadka1
hodnocení

Šipka se ukáže,ale nic nemohu otevřít

nadka1
hodnocení

Ne nejde ani drátová,ani bezdrátová ale ani přímo na notasu

novak1*
hodnocení

0x

Stláčel jsem tlačítka všechny f1 až po f 12 a ješte jiné tam nahoř v té řade a taky se nedalo hýbat šipkou ale potom jsem to postláčel znova a už to jede ,ani nevím která klavesa to vypla. Měl jsem paniku z toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]