Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s grafikou

Od: drabekmatej odpovědí: 6 změna:
Dobrej.Chtěl bych hrát nejnovější hry ale mám furt málo FPS (hry se sekají). Nevím jestli to je grafikou nebo procesorem. Prosím poraďte.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A pořád dokola - počítač je tak rychlý, jak rychlá je jeho nejpomalejší část.

Pokud máte socket 775 s jednojádrem, ramku 2GB 667Hz a zdroj ATX300W, nepomůže vám ani gtx2070.

Základ k radě je poskytnutí dostatku informací.

Zkuste si stáhnout program speccy - vložte sem první stránku "sumarizace"- ať máme z čeho vařit.

doplněno 30.06.19 16:42:

Tak jak píše kolega v reakci na SPECCY - máte pěknou sestavu, která by se dala dobře rozjet. Záleží jen na částce na nákup grafiky.

Minulý týden jsem koupil sousedovi GTX 750ti za 1000,-Kč. Ta je na starší pc dostatečná, na obyč hraní stačí. Na tuto sestavu bych viděl radši GTX 1060 (stačí 3GB verze) - ty se na bazoších pohybují od 2500,-Kč vč. záruky.

drabekmatej
30.06.19 16:33
hodnocení

Jak s grafikou
dylin
No jestli to chápu dobře, tak máte pouze integrovanou grafiku a monitor Benq... Odpověď tedy je: ano je to grafickou kartou, protože žádnou v PC nemáte. Máte jen grafický čip na procesoru.
vojta2285

Okamžitě přepastovat!

pavelpavel*
hodnocení

0x

Zdravím. Takže je to obojím. i3 je dvoujádro jenom a intel graphics je integrovaná grafika a ta je sice dnes už dobrá, ale na hry nestačí a na nejnovější už vůbec ne včetně procesoru. Obojí je slabé na nejnovější hry. Já osobně jsem starší hráč a už moc nehraju, ale mám i5 a Radeon 6670 což je dnes už slabém ale hry do roku 2015 mi ti utáhne na střední detaily mám 30FPS

Pokud chceš hrát nejnovější hry, tak si kup šestijádro, 16GB RAM a nadupanou grafiku jinak si nezahraješ.

pavelpavel*

U každé hry máš napsané minimální požadavky na hardware a můžeš si najít ukázky přibližné funkčnosti na youtube. Tady máš ukázku straší hry GTA 4 ale na i5 procesoru, což je čtyřjádro (ty máš i3 dvoujádro a té tvojí grafiky intel graphics 630. Nízké detaily při 40FPS tedy hratelné s odřenýma zádama a na nejnižší detaily. Tak nějak to šlo i mně na i5 a Radeonu 6670 1GB a 8GB RAM

Pak ještě existuje taková věc, že pomalá grafika brzdí rychlý procesor, což není tvůj případ, takže kvalitní grafická karta je základ a popravdě stačí střední detaily bohatě, ale nízké jsou KO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]