Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lenovo IdeaPad k1

Od: draumer odpovědí: 3 změna:
Zdravím, dnes jsem dostala již používaný tablet značky Lenovo k1. Dala jsem si ho do továrního nastavení, připojila k WiFi, ale když si chci stáhnout nějaké aplikace (ať už Messenger nebo Chrome prohlížeč) v "Market" (zřejmě místo obchod play), tak mi ukazuje že není připojení a když je, tak po kliknutí na aplikaci nejsou dostupné informace a nedá se to stáhnout. To samé se stažením Google Chrome ze slunecnice.cz poradíte někdo jak to stáhnout?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, v tabletu by měl být OS Android, tak si zkuste vyhledat, stáhnout či nainstalovat potřebné aplikace na stránce viz odkaz. Zdravím!

https://apkpure.com/

doplněno 29.06.19 19:12:

draumer - jak Vám funguje jiné stahování do tabletu (obrázek, písnička, film)?

doplněno 29.06.19 19:22:

draumer - tak, snad se zeptat dárce tabletu, jak stahoval on a jestli nebyla nefunkčnost (či starší OS Android) důvodem daru .

draumer
hodnocení

Stáhla jsem si Messenger ale po stáhnutí mi to ukázalo že "při stahování balíčku se něco pokazilo".
doplněno 29.06.19 19:14: Nic se nedá stáhnout. Vždy mi to píše že daný prohlížeč je zastaralý, ale aktualizovat nebo stáhnout jiný nejde.

draumer
hodnocení

Očividně ano, ale tak to by ten člověk musel být blbý aby mu nedošlo že bych na to přišla. Teď můžu ten tablet používat leda tak na internet, přičemž prohlizec mi ani neotevře všechny odkazy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]