Už to je pár let takže ti přesně neřeknu kde to bylo ale důležitější bylo ověřit si že ten progDVB vůbec vidí a rozpozná tvoje zařízení. Předpokládám že to máš na mobilu a připojuješ nějaké USBdongue. Chce to stáhnout nějaký USBhost controller a tím zjistit jestli zařízení mezi sebou komunikují. Měl jsem dva tablety stejneho výrobce na stejné verzi androida, Na jednom televize naběhlá na první cvaknutí a na druhém se to nikdy nepodařilo rozběhnout. Z mobilu mi to taky běželo na jednom ze čtyř a zkoušel jsem apku za apkou.
novak1*
Tv tuner mi zustal po media center a tak hledám nejakou aplikaci. Nevím jakspustit vyhledávaní kanálu na prog dvb.
Musel bych ten program vidět abych si vzpomenul. Když ale nenapíšeš ani na jaké platformě to pouštiš,jestli na Windows nebo na Androidu tak nic nevyvěštím. V mobilu jsem navíc většinou požíval tu apku co k tomu Číňani dávali. Možná se ti volba ladění aktivuje teprve až se zařízení uvidí.
novak1*
Mám to v notebooku na W10.Všechno komplet stažený.Jen jak spustit automatické ladení kanálu.Na starým počítaču W7 tam jsem to nejak naladil ale tady to nejde.
fran56ris*
I kdyby jsi to zprovoznil, tak se budeš dívat pouze do doby než vypnout starý formát DVB - T. Protože na tom DVB - T2 už nebude fungovat. Nemá ten tvůj přístroj zabudovaný H. 265 HEVC.
Doporučuji si o tom něco nastudovat. Myslím že se snažíš zbytečně.
fran56ris*
Tohle musíš mít. Na 5 let starý tuner zapomeň.
novak1*
Spouští se to tak ,že se stlačí Settings a pak Tv Sources a nabehnou tam stanice ,samý internet a satelit ,žádné dvbt.Nedá se ladit dvbt.Kdysi tam byla na pravo kolonka dvbt a tlačitka jedno bylo slovo na m a druhé option a ted tam není dvbt.
@fran56ris proč by neměl fungovat 5 let starý tuner? DVB-T zatím jede.
fran56ris*
Jsemto tam napsal dokdy.Nebo né.?
novak1*
Tam v pravo se pouští dvbt ale já teď mám jenom ten seznam na levo ,asi to upravili ,kdysi to bylo tak jako je to na obrázku. Možná se to špatne stáhlo.Má to nekdo stáhnuté teď ,jak to vypadá?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.