Nejste přihlášen/a.
Jak se zobrazují skryté řádky excelu vím i několika různými způsoby, ale v jednom sešitě to nedokážu...řádky 1,2,3 tam jsou, ale zaboha je nezobrazím. (ať pomocí menu zobrazit, nebo nastavením výšky řádků)
Principielně to až tak nepotřebuji, ale zajímá mne to jako problém, čím to může být způsobeno.
Kdyby někoho něco napadlo, budu rád.
Děkuji za nápady, ale všechny co zatím padly, tak jsem zkoušel...protože to není standardní, tak jsem nasdílel onen soubor přes dropbox
Už to mám. Musíte dát pryč freezování (kotvící příčky?), přejít CTR+G na A1 a dát velikost řádku na nějakou hodnotu.
Byls rychlejší já se stím s... od rána
na netu je návodů 6 půlek ale ani jeden nezabíral, na tohle přišla kolegyně
zkus je označit a pak se podívej na barvu písma, nebo ji prostě změň na kontrastní s podkladem..
Protože se jedná o řádky zcela nahoře, nejde zvýraznit řádek nad skrytými řádky (protože tam žádný už není), takže musíte kliknout na to prázdné políčko, společné pro řádky a sloupce. Tím zvýrazníte celý list. Pak už pokračujte normálně - formát - řádek - zobrazit. Problém může být, že se Vám zobrazí všechny skryté řádky na listu, což může být nežádoucí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.