Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Excel, skryté řádky nejdou zobrazit

Od: delfinfa* odpovědí: 10 změna:

Jak se zobrazují skryté řádky excelu vím i několika různými způsoby, ale v jednom sešitě to nedokážu...řádky 1,2,3 tam jsou, ale zaboha je nezobrazím. (ať pomocí menu zobrazit, nebo nastavením výšky řádků)

Principielně to až tak nepotřebuji, ale zajímá mne to jako problém, čím to může být způsobeno.

Kdyby někoho něco napadlo, budu rád.

dropbox.com/...

doplněno 26.06.19 15:32:

Děkuji za nápady, ale všechny co zatím padly, tak jsem zkoušel...protože to není standardní, tak jsem nasdílel onen soubor přes dropbox

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Už to mám. Musíte dát pryč freezování (kotvící příčky?), přejít CTR+G na A1 a dát velikost řádku na nějakou hodnotu.

Excel, skryté řádky nejdou zobrazit
Excel, skryté řádky nejdou zobrazit #2

Byls rychlejší :) já se stím s... od rána :) na netu je návodů 6 půlek ale ani jeden nezabíral, na tohle přišla kolegyně

delfinfa*

Díky *palec2*, jsem trouba, ale já byl přesvědčený, že jsem na ukotvení příček koukal...a asi nekoukal...poučení pro příště, všechno zkusit dvakrát *zed*

111®
hodnocení

0x

zkus je označit a pak se podívej na barvu písma, nebo ji prostě změň na kontrastní s podkladem..

delfinfa*
hodnocení

Já neříkal, že nevidím obsah, ale že ty řádky jsou skryté. A nejsem zcela začátečník.

hodnocení

0x

Protože se jedná o řádky zcela nahoře, nejde zvýraznit řádek nad skrytými řádky (protože tam žádný už není), takže musíte kliknout na to prázdné políčko, společné pro řádky a sloupce. Tím zvýrazníte celý list. Pak už pokračujte normálně - formát - řádek - zobrazit. Problém může být, že se Vám zobrazí všechny skryté řádky na listu, což může být nežádoucí.

delfinfa*

Ano, přesně tímhle způsobem jsem to zkoušel a právě že to nejde, proto jsem šel sem. Nefunguje ani když nastavím výšku těch dotyčných řádků na jinou hodnotu.

hodnocení

0x

Když skryté řádky nejdou zobrazit žádným způsobem obvykle si všimnu, že mám použitý filtr...

Excel, skryté řádky nejdou zobrazit #3
delfinfa*

Znám, filtr to není...

hodnocení

0x

Zobrazení -> ukotvit příčky -> uvolnit příčky -> tím se zobrazí řádky 2 a3 a pak jen roztáhnout šířku řádku 1...tadá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]