Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Graficka karta podrazuje otacky na vetraku

Od: skull odpovědí: 2 změna:

Dobry den
Mam takovy problem,pri hrani,nacitani ci zapinani jakekoliv aplikace se tu a tam obcas na cca 60 s zcerna obrazovka,zpozoroval jsem ze je to mozna diky graficke karte ktera jakoby podradi rychlost otacek na graficke karte (u vetraku) protoze kdyz se mi toto stane,vzdy grafika podradi,nevite prosim cim by to mohlo byt? Dekuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

"grafika podradi" znamená, že se zvýší otáčky větráčku? - pak se velmi pravděpodobně jedná o přehřívání grafiky...

Nejlíp:

1. vyčistit chladič a větráček grafiky (když už bude otevřené pecko, tak všechny chladiče a větráčky ;) )

2. vypnout v nastavení grafické karty vypínání větráčku (nebo snižování otáček) - časté přehřívání kartě nesvědčí, brzy odejde...

naihonn*
hodnocení

0x

Ještě mě napadá, jestli není slabý zdroj a třeba tu grafárnu neutáhne, obzvlášť třeba v hrách. Míval jsem totiž obdobný problém, ale faktem je, že jsem měl i několik harddisků, ale jak jsem vyměnil zdroj za o kousek silnější, hned moje problémy s počítačem zmizely. U mě tedy když se takhle jakoby kousla, tak to skončilo hned restartem, nebo BSOD, ale mohlo by to být podobné. Ale je to jen taková úvaha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]