Nejste přihlášen/a.
"grafika podradi" znamená, že se zvýší otáčky větráčku? - pak se velmi pravděpodobně jedná o přehřívání grafiky...
Nejlíp:
1. vyčistit chladič a větráček grafiky (když už bude otevřené pecko, tak všechny chladiče a větráčky )
2. vypnout v nastavení grafické karty vypínání větráčku (nebo snižování otáček) - časté přehřívání kartě nesvědčí, brzy odejde...
Ještě mě napadá, jestli není slabý zdroj a třeba tu grafárnu neutáhne, obzvlášť třeba v hrách. Míval jsem totiž obdobný problém, ale faktem je, že jsem měl i několik harddisků, ale jak jsem vyměnil zdroj za o kousek silnější, hned moje problémy s počítačem zmizely. U mě tedy když se takhle jakoby kousla, tak to skončilo hned restartem, nebo BSOD, ale mohlo by to být podobné. Ale je to jen taková úvaha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.