Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování videí z Youtube

Od: geox® odpovědí: 19 změna:

Dosud jsem stahoval videa z Youtube přes online stránku na internetu do formátu MP4 (bez nutnosti stahovat nějaké aplikace). Nyní s nějakými změnami na Youtube přestalo toto stahování fungovat (zřejmě snaha Youtube omezit toto a donutit zákazníky koukat na reklamy nebo platit). Dokážete mi někdo poradit jak/kde stahovat bez instalace aplikací...příp. když už stahovat s aplikací tak něco co nestojí majlant a funguje stále?

Děkuji G.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

flvto.biz/...

https://2conv.com/cz

https://y2mate.com

sconverter.com/...

(všechny nyní odzkoušeny a fungují ps: nalezeno a odzkoušeno ani ne během 5 minut)

hodnocení

První dva nejdou. Ten 2mate jde. Diky za tip.

roamtv01*
hodnocení

1x

vayskoušej to to stranku kde si mužeš stahovat cokoliv na voutube jstli je to mp3 nebo mp4 to je jedno https://www.onlinevideoconverter.com/youtube-converter

hodnocení

...nefunguje...

Nefunguje.

pavelpavel*

Ale funguje a dokonce i konvertuje do mp3 apod. Máš i jiné a nebo si stáhni to co já FREE RAPID DOWNLOADER nech stahnout pluginy a nedávno jsem tak stáhnul z ČT jistý pořad (chtělo to plugin na ČT) a z youtube také stahuje.

pitel
hodnocení

0x

reklamy s tím nesouvisí (ale také je blokuji a mám to bez reklam).

funguje na to userscript do prohlížeče, stačí u příslušného videa pak stisknout nově vzniklé tlačítko

nebo přes (univerzální stahovací) program youtube-dl

Nebo do přehrávače potplayer jednoduše otevřít adresu youtube videa (klidně přetáhnout z prohlížeče nebo přes Ctrl-U)

Jádro problém je ,že se tohle youtube snaží potlačit, a furt mění stránky, takže je potřeba mít čerstvou verzi algoritmů, která url videa vytáhne.

lmgify
hodnocení

0x

Stránek na stahování youtube videí jsou desítky. Vygoogluj si jinou. Nebo si stáhni nějaký aktuální plug-in do tvého prohlížeče (běž na stránku pluginů a zadej "youtube").

S adblockem funguje youtube bez reklam.

hodnocení

...vyzkoušeno nefunguje...a to chtěj ještě prachy...

lmgify

Funguje mi to vše bez reklam a placení. Používám to každý den. Videa stahuji třeba tímto rozšířením do Firefox.

dns
hodnocení

0x

Otevři si video Youtube a pak z odkazu nahoře odstraň písmena ube. video bude mít podobu http://yout.com/... nebo možná yout.com/... pak můžeš stahovat a ukládat. Dříve stačilo dát do odkazu před slovo youtube dvakrát písmeno s - např. www.ssyoutube.com..., ale nevím, jestli už to nezablokovali.

pesseveze
hodnocení

0x
Zdravím! Dám vám tu 2 webové stránky, ve kterých můžete stahovat videa z yt zdarma (ale sem tam se nějaká reklama objeví)
1. http://y2mate.com/
2. stafaband17.id/...
hodnocení

Tak ten první odkaz jde...i když se mi stalo že se mi několikrát otevřela nějaká reklama a nic se nedělo. Ale pak to šlo. Díky za tip.

hodnocení

Tak dnes už mi nejde ani ten první...

111®
hodnocení

0x

jo jenže když umíte anglicky, hledá se jinak , než když neumíte..

doplněno 24.06.19 18:33:

@jakub: ale co tě čtu, vždycky poradíš, je vidět že v tom děláš..

lmgify

@yakub píše, že to vygoogloval na místě. Když se googluje v angličtině, tak je nabízeno pochopitelně mnohem více výsledků

Tazatel už v té době měl odpovědi obsahující 2 rozšíření pro prohlížeč, které dělají to samé a není to závislé na nějakých třetích stránkách.

Tím nepopírám to, že @yakub do Windows vidí. Jeho odpovědi jsou mezi zdejšími rádci dobře známé.

hodnocení

Všem děkuji za snahu i když některé nešly, nakonec se pár odkazů funkčních našlo. Ještě jednou děkuji G.

mariohlas*
hodnocení

0x

Známý je náruživý hráč her na internetu. Aby si celý průběh hry mohl zaznamenat (a pak průběh hry studovat), koupil si program Bandicam Screen Recorder, který je schopen zaznamenat jako video vše, co se děje na Ploše nebo na její pravoúhlé části, kterou si sami zvolíte (bez myší, s myší, ...) včetně zvuku ; lze zvolit i kvalitu a výstupní formát videa. Doživotní licence na 1 PC včetně aktualizací stojí 39 US dol. Já jsem si Bandicam u něj vyzkoušel, a chystám se jej koupit také, protože je to asi jediné řešení, které odolá všem dalším trikům YouTube ... Na odstranění případných reklam z videa (ale zdá se mně, že videí s reklamami z YouTube ubývá) se hodí několik jiných programů. T.č. nejlepší je asi Apowersoft Video Konverter, ale jeho bezplatná verze [ apowersoft.cz/... ] toho moc neumí ; placená umí víc, než může neprofesionál potřebovat - doživotní llicence včetně aktualizací stojí 50 €. BTW : Současná situace YouTube mně silně přpomíná situaci, když Microsoft koupil do té doby zcela bezplatný Skype, zrušil jeho funkčnost na 32bitových Windowsech (dar důchodcům?) a odstranil z něj všechny uživatelsky přívětivé funkce (např. vynikající možnost poslat po Skype libovoný počet souborů třeba k protinožcům [večer jsem zadal transport, šel spát, do rána hotovo, Skype jsem vypnul). Omlouvám se za tu odbočku, ale chtěl jsem poznamenat, že i za Skype už existují 2 víc než plnohodnotná řešení, obě free. A že proto doufám, že se brzy najde plnohodnotná náhrada za YouTube (zárodky už tu jsou, pomalu se zdokonalují ...).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]