Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat uložené jméno?

Od: zmizikkk odpovědí: 6 změna:

Ahojte,

jak prosím v Mozzila vymažu uložené přihlašovací jména (nemyslím jméno a heslo), ale jen takové ty předvolby, jako tady když jsem napsal jméno "zmizikkk", tak aby mi to všude u přihlašovacích oken po zadání "Z" nenabízelo tohle jméno?

Podotýkám, že celkově cookies mazat nechci, mám tam vela důležitých věcí, děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

2x

Kdybych to potřeboval u sebe tak bych použil ccleaner

doplněno 23.06.19 21:15:

nebo přímo v nastavení prohlížeče - otevřít a odstranit

Jak vymazat uložené jméno?
Jak vymazat uložené jméno? #2

pi*
hodnocení

0x

Zkuste klávesu delete.

hodnocení

0x

Tento našeptávač se promazává klávesou delete.

Kliknout do jakéhokoliv formulářového okna a pomocí šipky dolu rozbalíte onu nabídku všech našeptávaných údajů. Samozřejmě lze napsat jen první písmeno a našeptá to výsledky, které tomu vyhovují. Důležité je označit vybraný login v onom seznamu klávesou dolu (musí se podbarvit), pak stisknout klávesu DELETE

Jak vymazat uložené jméno? #3

zmizikkk
hodnocení

Bohužel, tak to nefunguje :( Našemtám "M", zobrazí se zbytek, kliknu na to, dám DELETE a nic se nestane. Ani když jsem zkoušel dát DELETE před kliknutím, pravou myší, nic.

Rádci před vámi, vy mi radíte jak vymazat uložené přihlašovací jmého + heslo, ale tohle není uložené přihlaš. heslo a jméno, pouze slovo, které se někde (např. zde) našeptá, jinde ne.

A promazat celkově uložené formuláře atd nechci, ztratil bych moc dat, jen chci smazat tohle konkrétní, protože na PC chodí více lidí :( Děkuji

pi*

Neklikat na něj, jen ponechat na něm kursor a stisknout klávesu delete.

evicka*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]