Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
jak prosím v Mozzila vymažu uložené přihlašovací jména (nemyslím jméno a heslo), ale jen takové ty předvolby, jako tady když jsem napsal jméno "zmizikkk", tak aby mi to všude u přihlašovacích oken po zadání "Z" nenabízelo tohle jméno?
Podotýkám, že celkově cookies mazat nechci, mám tam vela důležitých věcí, děkuji.
Tento našeptávač se promazává klávesou delete.
Kliknout do jakéhokoliv formulářového okna a pomocí šipky dolu rozbalíte onu nabídku všech našeptávaných údajů. Samozřejmě lze napsat jen první písmeno a našeptá to výsledky, které tomu vyhovují. Důležité je označit vybraný login v onom seznamu klávesou dolu (musí se podbarvit), pak stisknout klávesu DELETE
Bohužel, tak to nefunguje Našemtám "M", zobrazí se zbytek, kliknu na to, dám DELETE a nic se nestane. Ani když jsem zkoušel dát DELETE před kliknutím, pravou myší, nic.
Rádci před vámi, vy mi radíte jak vymazat uložené přihlašovací jmého + heslo, ale tohle není uložené přihlaš. heslo a jméno, pouze slovo, které se někde (např. zde) našeptá, jinde ne.
A promazat celkově uložené formuláře atd nechci, ztratil bych moc dat, jen chci smazat tohle konkrétní, protože na PC chodí více lidí Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.