Nejste přihlášen/a.
Před časem jsem koupil na inzerát Philips BT6000 bluetooth repráček.
Doposud jsem ho používal jen k telefonu.
Nyní bych ho rád připojil k notebooku a jsem vcelku v koncích.
Nemohu pro něj najít ovladač a na webu výrobce bych se musel registrovat. To by mi ani nevadilo, ale k registraci produktu potřebuji fakturu/účtenku a tu samozřejmě z druhé ruky nemám a první ruka vše prý dávno vyhodila. Takže nevím, zda s tím vůbec něco lze dělat.
Poradil by někdo?
Předem díky za ochotu...
Google vyplivl tento ruský web s ovladačem pro tvoje sluchátka-je to ruský web, tak nevím jak to bude fachčit, jestli tě antivir pustí dál- https://bsxjxuj. Tk/16624. Html
Kdybyste si ten soubor napřed prověřil a hned ho nestahoval tak žádnýho trojana v pc nemáte.A jestli umíte číst,tak olinl píše,že je to ruský web - tak jste měl být dvakrát opatrnej a ne ho hned napadat.
Marek 87 omlouvám se, ale používám na Windowsech zdarma "obyčejný" Microsoft Security Essentials a u W10 Defender-ty mi veškeré hrozby oznámí a soubor bez dalšího povolení "nespustí". U pár programů "od rusáků" se nenajde žádná hrozba a u pár programů antivir ohlásí "infekci". Neúmyslně v domnění, že máš nějaký antivir nainstalovaný jsem dal odkaz od Googlu, ale jak je vidět, ani strýček Google není všemocný. Zkusím jim nahlásit nebezpečnou stránku, ale změnit IP adresu nebo název webu není problém v Čechách natož v " opožděném Rusku".
Dobrý,
vyopřádal jsem se s tím, jen jsem byl v první chvíli vážně rozčílenej. Doinstaloval jsem systém, ovladače a repráček stál ehlásil že chce ovladač. přišlo mi to divné, nakonec jsem po novém reinstalu win. zjistil v čem je problém s ovladači.
Teď vše funguje jak má.
Takže se omlouvám za hrot, ale jsem občas až moc horká hlava.
Nicméně díky za snahu pomoci a mějte se fajn...
Marek 87
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.