Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Grafici pozor!

Od: marek87* odpovědí: 8 změna:

Neznáte prosím nějaký software nebo webovou utilitku, která z fotografie udělá podobný výsledek?
Nejde mi o aplikaci do mobilu a v grafických programech bohužel jsem neznalý.
Předem děkuji za doporučení.

Grafici pozor!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Obávám se, že se jedná o individuální kreativní dílo jedince, i když v grafickém programu. Tohle by mohl umět i GIMP, ale jak myslím, je to originální výtvor a ne sofwarem generovaná matlanina.

marek87*
hodnocení

Rozumím, ale nějaké programy s předdefinovanými variantami foto filtrů podobného stylu určitě existují nebo se pletu?
Dle vaší odpovědi ale předpokládám, že o ničem konkrétním netušíte, že? Pokud byste o něčem věděl, budu moc rád za doporučení. Děkuji.

jofa*

Jak píše ernie. Práce ve vrstvách, efekty, průhlednost, tónování, posun barev jednotl. vrstev a další a další. Kreativita meze neklade. Photoshop, prostě kde můžete pracovat s vrstvami.

jofa*

Do pěti minut uděláte i v Zoneru cokoliv (viz blbovina níže) ale aby to za něco stálo, hodiny, dny.

Grafici pozor! #2

@marek87 Vždyť vám píšu, že to můžete zkusit v GIMPu, natahat si tam pluginy a vyřádit se ve vrstvách, nebo jofou odkazovaný zoner. Ale vy chcete asi dvakrát kliknout a hotovo. No, o takové programy se opravdu nezajímám. Navíc se domnívám, že vámi prezentovaný výtvor je malován převářně ručně nástroji a na tabletu.

marek87*
hodnocení

Děkuji všem, asi bude opravdu nejlepší se naučit pracovat v nějakém graf. programu a naučit se s vrstvami.
Zatím vůbec nevím jak, ale třeba na to za pár měsíců přijdu :)
Něco jsem se teď naučil v inkscape, tak v něm asi budu pokračovat dál.
Díky a přeji chladnější dny :D

radicic
hodnocení

0x

A ty víš, jak to dotyčný udělal a z čeho (výchozího), když píšeš ZFOTOGRAFIE?

marek87*
hodnocení

Ne, ale já to chci dělat z fotografie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]