Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záloha Windows 10

Od: windowsik odpovědí: 3 změna:

Zdravím vás,

potřebuji poradit ohledně zálohy Windows 10, dokážu zálohovat jen soubory, což je mi celkem k ničemu, protože vše s čím pracuju mám na Google disku a větší věci na extérním disku.

Ale já potřebuju zazálohovat Windows jako takový (Nastavení, rozložení plochy, nainstalované programy (program files) atd, že když se něco stane a nepomůže jen obnovit poslední verzi Windows (např. bouchne disk), tak abych jen z externího disku dal aktualizovat a měl bych vše jak bylo.

Dá se to udělat? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zálohou bitové kopie systémového disku. Nevím jak desítky, ale W8 to mají přímo v nástroji Historie souborů v Ovládacích panelech. Připojit zálohovací disk min o stejné kapacitě, jako je zálohovaný. Tak se vytvoří identická kopie systému včetně programů a nastavení, která se dá pak zpětně v případě potřeby nainstalovat na nový disk či jiný počítač.

Ještě si na flešku předtím vytvořit jednotku pro obnovení.

Záloha Windows 10
Záloha Windows 10 #2

fran56ris*
hodnocení

0x

Ano ve W 10 je to stejné, jenže takhle budeš jedenkrát měsíčně neustále CELÉ zálohovat pořád dokola. Je lepší se poohlédnout na internetu po programu který má přírustkové zálohování.

Najdi si web Slunečnice a tam je určitě nějaký program.

Je to taky možné, ovšem na přírůstky je tam fce Historie souborů, ta zálohuje změny jak podle nastavení četnosti zálohování tak délky uchovávání verzí změn, jen to vyžaduje další disk.

Bitovou kopii musí dělat pokaždé celou tak jako tak na další fyzický či logický disk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]