Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás,
potřebuji poradit ohledně zálohy Windows 10, dokážu zálohovat jen soubory, což je mi celkem k ničemu, protože vše s čím pracuju mám na Google disku a větší věci na extérním disku.
Ale já potřebuju zazálohovat Windows jako takový (Nastavení, rozložení plochy, nainstalované programy (program files) atd, že když se něco stane a nepomůže jen obnovit poslední verzi Windows (např. bouchne disk), tak abych jen z externího disku dal aktualizovat a měl bych vše jak bylo.
Dá se to udělat? Děkuji
Zálohou bitové kopie systémového disku. Nevím jak desítky, ale W8 to mají přímo v nástroji Historie souborů v Ovládacích panelech. Připojit zálohovací disk min o stejné kapacitě, jako je zálohovaný. Tak se vytvoří identická kopie systému včetně programů a nastavení, která se dá pak zpětně v případě potřeby nainstalovat na nový disk či jiný počítač.
Ještě si na flešku předtím vytvořit jednotku pro obnovení.
Ano ve W 10 je to stejné, jenže takhle budeš jedenkrát měsíčně neustále CELÉ zálohovat pořád dokola. Je lepší se poohlédnout na internetu po programu který má přírustkové zálohování.
Najdi si web Slunečnice a tam je určitě nějaký program.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.