Nejste přihlášen/a.
Budete s ním surfovat stejnou rychlostí, jak jste zvyklí. Hledám pro vás více informací, prozatím je T-mobile na informace o neomezeném... trochu skoupý...
Tady také není
Tady i nformace ze 17.6./...; a zde včerejší informace o omezení. A je to tady...
Včera se mi dostal do ruky tmobile balíček "Krmení pro váš mobil" aneb neomezené volání na Tmobile +100MB dat, přednabito na 200kč - je to to, co se dá objednat za ty dvě kilča a povedlo se to aktivovat. Je to sice trošku obštrukce, ale udělal jsem přímo obrázkový manuál, tak snad mi ho admin schválí a pak sem hodím odkaz...
ten internet jde aktivovat jen pro mesíční nebo roční datový tarif... což twist karta nemá... ale je přednabita na 200, čili stačí jen stahnout aplikaci do mobilu, objednat pres ni balíček internetu na mesic, ktery stoji 99kč a pak se objeví ve specialnich nabidkach i neomezeny internet...
Jestli na tom prodělávají, tak by se měli jít zeptat k Polákům, Rakušákům nebo Chorvatům, jak to, že oni na tom nejen že neprodělávají, ale ještě naopak vydělávají.
@mot: Myslel jsem hlavně pro zákazníky v jejich síti, ne roaming. Ty datové balíčky jsou v uvedených zemích prostě větší/levnější.
V Chorvatsku je to 240,-/týden neome/... na předplacenku.
Ta kapacita sítě je pořád stejná, ať ji prodáváš po tisícovce určitému počtu lidí nebo po stovce 10x většímu počtu. Jediný rozdíl je ve zdánlivé rychlosti pro každého účastníka. Jde přiškrcovat velké zatěžovače v době velké zátěže (počet příchozích paketů na přepínači) podle množství dosud přenesených dat. To je vše už dávno vyřešené a používá se už čtvrt století (traffic shaping).
Neomezené připojení 1Mbps, 16 hodin denně (+8h spánek), každý den v měsíci, je 200GB dat. Kdo používá mobil takhle moc (každou sekundu co je vzhůru, po celý měsíc)? Jestli by lidi vytočili čtvrtku (50GB), tak bych se divil. To mi nikdo nevymluví, že to nejde nabízet. Může to být volitelně i těch polských XX GB maximálkou, kdo by chtěl a pak to seříznout na ten 1Mbps do maxima 200GB.
Pro představu: 1Mbps je TV kanál nebo video v SD rozlišení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.