Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neomezená data od T-mobile

Od: tt odpovědí: 12 změna:
Zdravím. Od 20.6 tedy zítra spouští operátor T-Mobile na zkoušku ten jejich "neomezený" internet přes léto. Neví někdo, jak neomezený bude, jestli bude třeba denní limit nebo pomalé stahování? A taková blbá otázka- když budu tedy míti aktivní tento balíček, lze si nějak udělat "Hotspot" do počítače s Ethernetovým připojením? A za jaké rychlosti by to bylo? Nejsem v PC nijak znalý a docela by se mi to šiklo :)
Díky za rady!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co psali, tak má být do konce prázdnin opravdu neomezený. Tedy bez omezení rychlosti i přenesených dat.
Mě se to bohužel netýká, protože jsem pod rámcovou smlouvou :( na druhou stranu jsem diky ní za ty roky už pár tisíc asi ušetřil *smich*

hodnocení

0x

Budete s ním surfovat stejnou rychlostí, jak jste zvyklí. Hledám pro vás více informací, prozatím je T-mobile na informace o neomezeném... trochu skoupý...

Tady také není

doplněno 26.06.19 21:22:

Tady i nformace ze 17.6./...; a zde včerejší informace o omezení. A je to tady...

vernon
hodnocení

0x
Když to udělali posledně (jeden vybraný den v týdnu bez FUP), omezili rychlost připojení na 3Mbps. Cítím nějakou křivárnu i tentokrát...
Telefon můžeš spojit s počítačem přes WiFi, Bluetooth, nebo USB.
doplněno 20.06.19 15:19: Zatím to jde neomezeně i co se týče rychlosti. Tak snad to tak nechají cele prázdniny...
Neomezená data od T-mobile

tt
hodnocení

A když si koupím Twist kartu, tak si asi musím koupit za 99,-kč těch 400mb na měsíc abych měl na neomezená data nárok, že? Alespoň takto jsem to tedy pochopil, že to pro mne jako nového uživatele nebude jen tak zdarma. ( Nechal jsem si poslat SIM kartu schválně, když jsem slyšel o této nabídce, jinak mám O2)

Včera se mi dostal do ruky tmobile balíček "Krmení pro váš mobil" aneb neomezené volání na Tmobile +100MB dat, přednabito na 200kč - je to to, co se dá objednat za ty dvě kilča a povedlo se to aktivovat. Je to sice trošku obštrukce, ale udělal jsem přímo obrázkový manuál, tak snad mi ho admin schválí a pak sem hodím odkaz...

ten internet jde aktivovat jen pro mesíční nebo roční datový tarif... což twist karta nemá... ale je přednabita na 200, čili stačí jen stahnout aplikaci do mobilu, objednat pres ni balíček internetu na mesic, ktery stoji 99kč a pak se objeví ve specialnich nabidkach i neomezeny internet...

mot
hodnocení

0x
Myslim ze ted se v Tmobilu mlati do hlavy, ze to s tim neomezenym internetem prestrelili:) Slyseli ze vodafon chysta nejaky neomezeny internet, tak se lekli a narychlo splacnuli tohle. A projedou na tom balik.
lmgify

Jestli na tom prodělávají, tak by se měli jít zeptat k Polákům, Rakušákům nebo Chorvatům, jak to, že oni na tom nejen že neprodělávají, ale ještě naopak vydělávají. *sok*

mot
Vydelavat na tom, ze dam nekomu za 100Kc neomezena data v roamingu proste nejde. Ten zahranicni operator za to bude chtit zaplatit a 100 Kc to urcite nebude.
Data jsou dnes uz pomalu to jedine, na cem muze operator vydelavat, byl by blbej, kdyby to prodaval levne.
mot
mimochodem podle nejakeho clanku na idnesu stoji v chorvatsku neomezena data na tyden cca 250. To je trochu rozdil oproti stovce za měsic, ne? :)
lmgify

@mot: Myslel jsem hlavně pro zákazníky v jejich síti, ne roaming. Ty datové balíčky jsou v uvedených zemích prostě větší/levnější.

V Chorvatsku je to 240,-/týden neome/... na předplacenku.

mot
a to ses porad na tisicovce za mesic a mem pravdivem tvrzeni, ze na tom tmobil tvrde prodela.
Navic treba neomezene v polsku je, ze 15giga max rychlosti, dalsi data 3mbit az nakonec skoncis na 512kbit. Takze jakoze"neomezeny".
lmgify

Ta kapacita sítě je pořád stejná, ať ji prodáváš po tisícovce určitému počtu lidí nebo po stovce 10x většímu počtu. Jediný rozdíl je ve zdánlivé rychlosti pro každého účastníka. Jde přiškrcovat velké zatěžovače v době velké zátěže (počet příchozích paketů na přepínači) podle množství dosud přenesených dat. To je vše už dávno vyřešené a používá se už čtvrt století (traffic shaping).

Neomezené připojení 1Mbps, 16 hodin denně (+8h spánek), každý den v měsíci, je 200GB dat. Kdo používá mobil takhle moc (každou sekundu co je vzhůru, po celý měsíc)? Jestli by lidi vytočili čtvrtku (50GB), tak bych se divil. To mi nikdo nevymluví, že to nejde nabízet.*ee* Může to být volitelně i těch polských XX GB maximálkou, kdo by chtěl a pak to seříznout na ten 1Mbps do maxima 200GB.

Pro představu: 1Mbps je TV kanál nebo video v SD rozlišení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]