Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WiFi router na 500Mbit

Od: boda® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Vybírám vhodný WiFi router do bytu, který zvládne rychlost 500Mbit/s.Děkuji za rady.

Připojení mám od WMS v Mostě.Nyní mám jen 100Mbit.Děkuji za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

se obraťte na providera, když budete mít přísun 100Mbit tak naco doma router 500Mbit, ti to npřed musí zvednout provider a dodá i router

hodnocení

Nyní mám rychlost 100Mb.Provider nabízí za stejnou cenu rychlost 500Mb.Proto hledám vhodný router.

hodnocení

0x
Pokud vaše koncová zařízení neumí WiFi AC (5 GHz), tak rychlosti 500 Mbps stejně v praxi nedosáhnete.
mot
A taky jestli treba to koncove zarizeni(pc, telefon) vubec dokaze zpracovat 500mbit...
re4zon
A klicova je hlavne otazka, k cemu je doma vic nez 100Mbit. Znam nekolik lidi, kteri si nechali navysit napr. z 50Mbit na 200 a jedine, co z toho maji je vyssi faktura. Ze jim to na facebook a youtube k nicemu neni se jim vysvetlit neda, poskytovatel preci rekl ze to je lepsi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]