Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde GTA sa

Od: mofiik* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám menší problém.. Nainstaloval jsem si do PC Windows 7, chci zapnout GTA Sa a nejde to... Double Clickem kliknu na ikonku a u myši se zobrazí načítání, po chvilce přestane a nic se dále neděje

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel361
hodnocení

0x

Máš na svém PC nainstalovaný DirectX? (nejrozšířenější rozhraní neboli ovladač pro hrani her s 3d grafikou) Některé hry se bez něj ani nespustí. Mám takové tušení že zrovna u gta Sa dostaneš na konci instalace nabídku zda li tento doplněk chceš nainstalovat.

mofiik*
hodnocení

Ano, DirectX mám

pavel361
hodnocení

0x

Tak to může být ještě problém co se ovladačů na tvoji grafickou kartu týče. Vzhledem k tomu že jsi dával " novej" operační systém, to jaké máš ovladače zjistíš tak že do nabídky start napíšeš "dxdiag"

hodnocení

0x

a GTA máte taky nově nainstalované? Nebo jste přeinstaloval systém, ale hra zůstala od předchozího systému? Určitě bych zkusil přeinstalovat hru. Případně bych ještě zkusil spustit jako správce.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Nejsi sám.

rsa-viper.blogspot.com/...

Zkus stáhnout jinde a plnou verzi s podporou Win7

grand-theft-auto-san-andr/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]