Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybova hlaska pri instal. ovladacu

Od: marek87* odpovědí: 6 změna:
Pri instalaci win7 se mi deje dost neprijemna vec. U instalace ovladacu videa a sitovych prvku na me vyskakuje tato hlaska. Uz jsem to delal 2x BIOS vzdy do defaultniho rezimu a stejne. Tusite v cem je problem?
Chybova hlaska pri instal. ovladacu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ta hláška říká, že program (instalátor) volá funkci, která v dostupné knihovně KERNEL32.DLL není.

Vypadá to, že instalátor ovladače předpokládá /vyžaduje jinou verzi knihovny KERNEL32.DLL, než máte v počítači nainstalovanou. BIOS s tím nesouvisí, problém pravděpodobně způsobuje nějaká chybějící aktualizace systému, nebo s aktuálně nainstalovaným systémem nekompatibilní ovladač.

111®
hodnocení

0x

předem bych se podíval, jestli tam ta knihovna vůbec je Windows-system32 a zde pohledat. Pokud tam není stáhnout a doplnit. Pokud tam je udělal bych totéž, nemusí být správně nainstalována, a za poslední na podporu Microsoft a pro tvoji verzi WIN si ji stáhnout znovu.

marek87*
hodnocení

Dekuji, docela zajimave.
Z tohoto CD jsem system instaloval uz do 2 ntb v minulosti a naprosto bez peoblemu. V aktualnim ntb byl do patku, nez se objevil zahadny a nepremozitelny Trojan.
Nikomu z odborniku se ho nepodarilo vyhnat, tak jsem radeji sahnul po rychlejsi variante. Zalohovat data a preinstalovat system. Tak nevim co se stalo, nikdo vlastne moc nechape proc se to deje. A na tyto veci jsem bohuzel maly pan. Hlava mi proste nebere, proc to nejde kdyz to slo x krat. :)

Ta knihovna tam nejspíš bude. Kdyby chyběla, ta chybová hláška by říkala přímo, že KERNEL32.DLL chybí.

olinl
hodnocení

0x

Jsi připojený při instalaci OS k internetu (ideálně LAN kabelem)? Windowsy si sami všechno aktualizují během instalace, alespoň v klasickém PC určitě.

marek87*

Díky, už jsem to vyřešil reinstalací celého systému a kromě toho že se mi nedaří najít češtinu vše šlape.
Ještě tedy bluetooth repráček nepřehrává zvuk z ntb i když ho najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]