Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos videa z PC do TV

Od: mikor* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.Chtěl bych přenásšet,přehrávat některá videa nebo filmy z PC do TV Samsung.V PC mám výstuup HDMI a v TV 3vstupy HDMI.Koupil jsem si propojovací kabel a připojil k těmto zařízením.Po zapnutí se mně na TV zobrazuje pouze obrázek monitoru PC a některé nastavovací tabulky třeba i nesouvisející s nastavením přenosu.Zvuk se mi ozval v TV pouze při testu nastavení reproduktorů.Nevím.jestli se musí provést ještě někde nějaké jiné nastavení.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

no především musíte zvolit správný vstup, Source a příslušný HDMI vstup. Předpokládám že chcete pouštět na PC film a vidět jej na TV. V tom případě můžete použít "rozšířenou plochu " nebo na PC volbu druhý monitor...

hodnocení

1x

Už jsem to zde několikrát uváděl. Já používám pro ten účel WiFi připojení a aplikaci od Samsungu, Smart Wiev, kterou lze stáhnout ze stránek Samsungu. I v manuálu televize je popsáno jak na to. Už to tak mám řadu let a není problém. Nepotřebuji žádné dráty a funguje to super.

doplněno 14.06.19 07:30:

Opravuji Smart View. Šotek řádil.

hodnocení

0x

Na televízii si zvoľte HDMI vstup v ktorom máte zapojený kábel z PC. Na PC si spustite video a to čo bude na PC bude aj na televízore.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]