Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook - cizí lidé nabízejí přátelství

Od: bimbam® odpovědí: 4 změna:

Zdravím!

Před časem jsem si založila Facebook. Jediný důvod byl, abych se snadněji dostala na facebookové stránky firem, měst, organizací. Nikde nekomunikuji, jen si občas něco zajímavého, co se v jiných zprávách nedozvím, přečtu. Na své stránce mám minimum informací o sobě, žádné fotky, žádné texty. Jednu žádost o přátelství jsem před lety odmítla mailem, kamarádce jsem vysvětlila, že si můžeme psát jinak. Te´d se mi objevilo 14 žádostí o přátelství, pravděpodobně od Slováků a Maďarů. Na Slovensku mám minimálně tři jmenovkyně. Připadá mi neslušné ty výzvy nechat jen tak. Nemám problém svůj přístup k Facebooku žadatelům vysvětit. Ale jak? Mám strach, že po rozkliknutí žádosti ji automaticky přijmu. To prostě nechci.

Omlouvám se za docela hloupý dotaz, ale co se stane, když některou z žádostí otevřu? Dá se těm lidem nějak sdělit, že jsem úplně jiná osoba, než si oni myslí?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Návrh na přátelství nebo žádost o přátelství? Návrhy dává síť sama od sebe - podle kliknutí na web, podle přátel vašich přátel, nebo jen tak náhodou něhoko...

Pokud přímo žádost o přátelství, pak si zkuste opravit svůj profil...

hodnocení

Jsou to jen návrhy. A nejstarší je z doby před asi třemi týdny. Takže opravdu asi jen nějaká aktivita sítě. Děkuji, jsem klidnější, nebudu reagovat.

culdabulda1*
hodnocení

4x

nereagujte - nikdo se zlobit nebude, na facebooku je to normální...

hodnocení

4x
Ja to dělám jednoduše pokud ho neznám kliknu rovnou na odstranění žádosti
Pokud si nejsem jistej prohlídnu si profil dotyčnýho a pak se rozhodnu
No a pokud žádost omylem přijmeš máš tam možnost žádost odstranit či dokonce múžeš i danej profil zablokovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]