Nejste přihlášen/a.
Zdravím!
Před časem jsem si založila Facebook. Jediný důvod byl, abych se snadněji dostala na facebookové stránky firem, měst, organizací. Nikde nekomunikuji, jen si občas něco zajímavého, co se v jiných zprávách nedozvím, přečtu. Na své stránce mám minimum informací o sobě, žádné fotky, žádné texty. Jednu žádost o přátelství jsem před lety odmítla mailem, kamarádce jsem vysvětlila, že si můžeme psát jinak. Te´d se mi objevilo 14 žádostí o přátelství, pravděpodobně od Slováků a Maďarů. Na Slovensku mám minimálně tři jmenovkyně. Připadá mi neslušné ty výzvy nechat jen tak. Nemám problém svůj přístup k Facebooku žadatelům vysvětit. Ale jak? Mám strach, že po rozkliknutí žádosti ji automaticky přijmu. To prostě nechci.
Omlouvám se za docela hloupý dotaz, ale co se stane, když některou z žádostí otevřu? Dá se těm lidem nějak sdělit, že jsem úplně jiná osoba, než si oni myslí?
Návrh na přátelství nebo žádost o přátelství? Návrhy dává síť sama od sebe - podle kliknutí na web, podle přátel vašich přátel, nebo jen tak náhodou něhoko...
Pokud přímo žádost o přátelství, pak si zkuste opravit svůj profil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.