Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jsem kluk z města a o prázdninách budu trávit čas především na naší chatě kde je sotva voda a elektřina :D a proto hledám nejvýhodnějšía nejlevnější způsob, jak si zařídit data do mobilu (jen na 2 měsíce). Doslechl jsem se o službě, co nabízí Vodafone (SOCIAL PASS), ale nemám s ní žádné zkušenosti. Už mi přišla jejich SIMka, a narazil jsem na problém, že abych si mohl zapnou zvolené PASSy tak si musím nejprve pořídit nějaký datový balíček (těch 100mb za 45 kč nestačí :/).
Jaký nejlevnější si mám koupit? Vyplatí se mi tyto služby? A proč mi samoobsluha jak v PC tak v mobilu (appka) skoro vůbec nefunguje? (načítá se strašně dlouho, a někdy se ani nenačte). Popř. nějaké jiné typy?
Internet potřebuji hlavně na IG a Youtube :D a za normální data bych se nedoplatil (mé využití za měsíc je 100GB xdd).
Co myslíte? Je to poděl, nebo dobrá nabídka? MOC díky za rady ![]()
Je to ojeb zákazníků... je to podmíněné samotnou aktivací internetu (nějaký balíček), dál to údajně nezapočítává automaticky vše, co bys předpokládal, údajně například youtube jen do určité kvality( možná už to padlo) a jednak údajně jen přes danou aplikaci.
Já mám kaktus, kde bohužel zdražili nejlevnější balík na 100 Kč (a zvětšili na 500MB), ale převádějí se do talšího měsíce, když zbyde a není to jednorázový balík. Furt si myslím že je to jeden z nejlepší operátorů, pro lidi, co nemají extra velkou spotřebu nad 3GB/měsíc, nebo jen nározově. Beze smlouvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.