Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Toner Brother

Od: libor007® odpovědí: 6 změna:
Přátelé, poradíte osvědčenou značku neoriginálních tonerů pro brother TN-2310 náhražku? Nechci ušetřit pár korun výměnou za problémy. Kamarád mi říkal, že měli s náhražkami brother tonerů v práci dost problémů, tak si rád nechám poradit. Nebudu se zlobit za firmu v Brně. Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám brother, ale jiný typ (1510-E), krmím ji tím nejlevnějším alternativním tonerem, co najdu na Heurece, a nikdy žádný problém. Takže zkušenosti můžou být různé.

hodnocení

TAk to nebudu dramatizovat. Nicméně koupím asi refill. Plnění by mělo být jednoduché.

hodnocení

0x

Tak kupte originál, když máte takové reference.
Taky s náhradami originálů nemám nejlepší zkušenosti - toner se špatně zapékal, při tisku na transparentní folii nebyla vrstva všude stejnoměrná. Brother má levné tonery, tak je zbytečné šetřit na kompatibilním.

hodnocení

Tak asi bych zkusil refill sadu. U brotheru není čip, ale resetovací kolečko.

hodnocení

Tak s jinou tiskárnou(minolta) jsem ušetřil neskutečné peníze a vše šlapalo bez problémů. Originál zvážím, ale viděl bych řešení i v kvalitnější náhražce. Ono to cenové rozpětí je celkem velké, nějaký rozdíl tam bude. Nebo možná nějaká repase původní kazety. TY problémy v práci byly spíše softwarové - hlášky o prázdném toneru apod. Tisk ok.

hodnocení

0x

Vyber si vyrobce toneru (nikoliv jen plnice) ktery dava na sve vyrobky zaruku, a to i zaruku na poskozeni tiskarny. Za mne ABEL z Opavy, ale jsou i jini

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]