Dobrý deň chcel by som sa s vami poradiť. Potrebujem pomoc s mojim notebookom dneska som len tak bol na notebooku a dal som ho vypnúť , potom ked som ho znova zapol vyskočila modra obrazovka a začalo sa tam nieco nacitavať , bolo tam napisane nieco s Utility. Pak se vypl a už nejde zapnout , diódy o stavu napajania alebo batérie nesvietia. Batériu vybrať nemôžem lebo uz je vstavaná. (Pre múdrych nebola to modra smrť a nebol to ten loading , bolo to nieco ako z biosu , aj sa tam jak keby prechadzala čiara ked sa loadi) moj notebook je x556uv Asus vipree ďakujem
Pokud je NTB starší, je možné že máš špatnou baterii pro BIOS, tak ji přeměř nebo vyměň-buď je klasická knoflíková nebo s drátovými vývody a odpojitelná, lithiová 3Volty. Jinak vypojit postupně (pokud to jde) periferie desky -tj. RAMku, CD mechaniku apod. -zkusit vylučovací metodou najít vadný díl. Na baterii nebo napájení to nevidím. Pokud nic z toho nepomůže, tak servis PC.
inspiractus
Ja si myslim ze to bude asi ta batéria , pretože strašne rychlo sa mi vybijala a mal som este predtým plnu a hned ked mi tem notebook ,,kolaboval,, tak odrazu bola červena dioda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.