Nejste přihlášen/a.
Máme tiskárnu HP 1400 a během tisknutí přestala tisknout a na pokyny z počítače nereaguje.Zapnutá je dobře a když kliknu na Řešení problémů HP ,tak se mi objeví zelené zaškrtnutí se slovy ,že je tiskárna připravena .Po klinutí v text.dokumentu na tisknout se mi dole v liště objeví text tiskárna off-line.Netiskne ani zkušení stránku.Je možné ,že tato asi 13 let stará tiskárna nechce "kámošit" s Windows 10.Do té doby tiskla,ale chvilku jsme museli čekat než začne tisknout.Děkuji.
tyto levné tiskárny mi při přechodu na W10 také přestaly často tisknout. Jedno je, jestli Pixma nebo HP .. i když to mělo korektní ovladače, najednou se tiskárna ztratila. Vytáhnul jsem káblík a vložil do druhého USB - najednou ok.
¨Jenže- jen pár stránek a zase problém.
Když jsem to řešil s podporou, odkazovali mne na podporu windows, že u nich je všechno ok. Vyřešil jsem to koupí jiné tiskárny
Dost možná se provedla aktualizace ovladačů - a díky tomu se tiskárna ztratila... nové ovladače ne vždy pomůžou. Zkusil bych se vrátit bodem obnovení do předchozí verze funkčnosti tisku - třeba pár dnů.
Ale i tak už přemýšlejte o nové... bohužel, je to jedna velká mafie, co se navzájem podporuje kvůli novým výrobkům.
velmi se mi líbí multifunkcni-zarizeni.heu/... - zvláště díky tomu, že náhradní inkoust je velmi levný... pro běžný domácí tisk si myslím ideální věc.
U nás nepomohlo ani přepojení do jiné USB ,ani restart. Je zrovna úplně odpojená a uvidíme zítra co bude či nebude dělat.Jinak když do ní vložím něco k okopírování ,tak kopíruje.
Není špatná ,ale nejdříve musí být manželská porada,i když mi řekne ať koupím co chci.Jinak díky oběma .
Tohle W10 dělají-mají špatnou programovou podporu pro starší periferie. Spíš jde o řešení problémů s těmito staršími zařízeními, se kterými se nechce Microsoft zabývat. Zlatý XPéčka a trochu sedmičky. Také se "tlučou" dva Op. Systémy připojované k jedné tiskárně-mám k dispozici stařičkou HP laserjet 3330 s USB vstupem, na W7 se vše vytiskne, připojím "desítky" z druhého PC a tiskárna (logicky) nevytiskne nic. Snažil jsem se o různá nastavení na W10, stahoval drivery apod. a výsledek přetahat vše na flesh disk a "přes" sedmičky vytisknout. Dva O.S. pro starší tiskárnu problém. Nevím jak dnešní technika a různé O.S., to musí povyprávět nějaký IT pracovník..
Zdravím. Mě pomohlo tiskárnu odinstalovat a znovu nainstalovat pomocí instalačního CD (při koupi tiskárny). Ida
použil bych ovladče odsud , klik na Change a vybrat operační systém W10 a buď 32 nebo 64bit: support.hp.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.