Nejste přihlášen/a.
Přišel mi email, že můj účet překročil kapacitu, abych klepla na odkaz, normálně takové maily mažu, ale vzhledem k tomu, že jsem měla nedávno ten problém s mailem na Seznamu, když nešel otevřít, a stále to psalo špatné heslo, ten odkaz otevřela a objevilo se tam, že nejde otevřít. hrozí mému pc nějaké nebezpečím vir? Moc děkuji.
To podle mně nebyl mail od Seznamu. toho trapného podpisu jsem si nevšimla
Vážený uživatel e-mailové služby
Tímto oznamujeme, že váš e-mailový účet překročil svůj e-mailový účet
limit skladování.Nebudete moci odesílat a přijímat e-maily a zprávy
e-mailový účet bude smazán z našeho serveru.Chcete-li se tomuto problému vyhnout,
Doporučujeme vám ověřit si svůj e-mailový účet kliknutím na odkaz
níže.
klikně zde
Děkuji.
Tým Webmail Management.
© 2019 E-mailová služba Webmail
Všechna práva vyhrazena.
5701 Delhi Road, Cincinnati,
A chápu dobře to do vlastních složek . já mám ve schránce pár mailů, koš mažu a mám tam přidělané dvě složky archiv avelmi důležité, to se počítánebo nepočítá do té kapacity, děkuj
A chápu dobře to do vlastních složek . já mám ve schránce pár mailů, koš mažu a mám tam přidělané dvě složky archiv avelmi důležité, to se počítánebo nepočítá do té kapacity, děkuji
Vy máte emailovou schránku na nějakém zahraničním serveru (obvykle s příponou .com)? Například Gmail, Outlook a další?
Pokud ne, tak proč na něco takového klikáte? A i kdyby ano, je tak těžké zadat do adresního řádku přímo stránku kde máte email a tu schránku zkontrolovat?
Nezadávala jste tam náhodou přístupové jméno a heslo do svého emailu?
No tak Gmail neprovozuje žádná firma z Cincinati.
Nemyslím do toho emailu, ale do toho odkazu na který jste klikla. Neotevřelo se Vám přihlašovací okno, které třeba vypadalo jako do emailu a nepožadovalo vyplnění jména a hesla?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.