Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřenesla jsem si něco zlého do pc? Podvod!

Od: aja1946® odpovědí: 14 změna:

Přišel mi email, že můj účet překročil kapacitu, abych klepla na odkaz, normálně takové maily mažu, ale vzhledem k tomu, že jsem měla nedávno ten problém s mailem na Seznamu, když nešel otevřít, a stále to psalo špatné heslo, ten odkaz otevřela a objevilo se tam, že nejde otevřít. hrozí mému pc nějaké nebezpečím vir? Moc děkuji.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pusťte v PC tento program:
eset.com/...
Bude to trvat několik desítek minut, pak vyléčíte případné infekce.

hodnocení

0x
Nevím o co přesně jde a jestli se jedná o Seznam, ale email Seznamu má kapacitu schránky 60 000 tis.Technická podpora doporučuje vytvořit novou schránku a udělat z ní archiv, tj. přesunout do ní staré zprávy. cnews.cz/...
hodnocení

To podle mně nebyl mail od Seznamu. toho trapného podpisu jsem si nevšimla

Vážený uživatel e-mailové služby

Tímto oznamujeme, že váš e-mailový účet překročil svůj e-mailový účet
limit skladování.Nebudete moci odesílat a přijímat e-maily a zprávy
e-mailový účet bude smazán z našeho serveru.Chcete-li se tomuto problému vyhnout,
Doporučujeme vám ověřit si svůj e-mailový účet kliknutím na odkaz
níže.

klikně zde

Děkuji.

Tým Webmail Management.

© 2019 E-mailová služba Webmail
Všechna práva vyhrazena.
5701 Delhi Road, Cincinnati,

hodnocení

A chápu dobře to do vlastních složek . já mám ve schránce pár mailů, koš mažu a mám tam přidělané dvě složky archiv avelmi důležité, to se počítánebo nepočítá do té kapacity, děkuj

hodnocení

A chápu dobře to do vlastních složek . já mám ve schránce pár mailů, koš mažu a mám tam přidělané dvě složky archiv avelmi důležité, to se počítánebo nepočítá do té kapacity, děkuji

Mail není určen pro archivaci (mailová schránka není nekonečná), vše potřebné je nutno archivovat jinde, např. externí disk.

lidus*
hodnocení

0x

Klídek, nic se neděje. A pokud ano jistě máte antivirák.

hodnocení

mám jen základadní AVG zdarma

hodnocení

0x

Vy máte emailovou schránku na nějakém zahraničním serveru (obvykle s příponou .com)? Například Gmail, Outlook a další?

Pokud ne, tak proč na něco takového klikáte? A i kdyby ano, je tak těžké zadat do adresního řádku přímo stránku kde máte email a tu schránku zkontrolovat?

*alene*

Nezadávala jste tam náhodou přístupové jméno a heslo do svého emailu?

hodnocení

Myslíte do toho mailu, to ne.

A gmail mám, ale jen v mobilu.

No tak Gmail neprovozuje žádná firma z Cincinati.

Nemyslím do toho emailu, ale do toho odkazu na který jste klikla. Neotevřelo se Vám přihlašovací okno, které třeba vypadalo jako do emailu a nepožadovalo vyplnění jména a hesla?

hodnocení

díky, ne odkaz nešlo otevřít

Outlook není server, ale poštovní klient v počítači. Pokud potřebujete ukládat data, použijte externí disk. Mailová schránka není určená pro archivaci souborů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]