Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit gif na Facebook

Od: galapetr® odpovědí: 7 změna:

Ahoj, jak vložím mnou vyrobený gif na FB?

Tam, kde je na FB v odpovědích na komentáře možnost vložit obrázek, tak stačí, když tam můj gif vložím jako obrázek.

Někde ale možnost vložit obrázek není - je tam jen možnost vložit gif...

Když kliknu na možnost vložit gif, tak se mi zobrazí pouze nabídka různých gifů ale ne ten můj.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Někde asi nemají povoleno vkládání vlastních obrázků, obávám se, že s tím nic nenaděláte.

hodnocení

ale je tam možnost vložit gif...já se ptám, jak tam vložím ten můj, co jsem si vyrobil

Jak vložit gif na Facebook
Nijak. Říkám, že neumožňují vkládání VLASTNÍCH obrázků. GIF je pořád formát obrázku. "Vložit GIF" je možnost vložení z dané internetové galerie GIFů.

hodnocení

ale lidi tam dávají své vlastní gify

no určitě to jde vložením odkazu na onen obrázek, ale to bysteho musel dát někam na net, kde budete mít pevnou adresu přímo na obrázek (žádné uložto či úschovna...)

hodnocení

a to třeba kam?

Třeba na YouTube. Nemusí být myslím veřejný, pro vaší potřebu to stačí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]