Nejste přihlášen/a.
jsem zoufalá, nevím co se děje, nemohu se přihlásit ani do jednoho mailu na seznamu, hesla znám, neměnila jsem je tři roky a obnova mi nefunguje, nemohla sjem něco blbě zmáčknout
tak jsem z toho jelem, restartovala jsem pc a už tam jsem a bude nějaký problém s tím, že jsem požádala o tu obnovu hesla a napsali mi že se ozvou do dvou dnů:
Dobrý den, zkuste v prohlížeči na hlavní stránce Seznamu zmáčknout 2x klávesu F5 a přihlásit se ke schránce znovu. Můžete zkusit i jiný prohlížeč. Zdravím!
aja1946 - až se Vám někdo ze Seznamu ozve, tak řeknete (napíšete), že jim děkujete, problém už máte vyřešený a žádnou změnu či obnovu hesla nepožadujete.
Taky jsem se stím dopoledne dost dlouho potýkala. Bylo to zase nějaké svinstvo seznamu jako takového. Maily na mé adrese na centrumu a volnem bez problému, ale na seznamu hodiny bez šance na přihlášení. Až pak jsem se nějak proklikal k nastavení a bylo třeba odkliknout návrat do původního nastavení. Pak už to okamžitě fungovalo normálně. Jo, o seznamu se povídají celé pověsti a žel, asi pravdivé. Tak ať se vám to nějak podaří.
Tu mám a dala jsem ji jako odkaz, ale právě tam mi to psalo, ať odpovím na kontrolní otázky, byly tam tři a ja dnes mi přišlo, že jde o špatnou odpověď. Ale co je zajímavé, ten druhý mail na Seznamu j,sem doteď otevřít nedokázala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.