Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůže mi někdo,nemohu do mailu

Od: aja1946® odpovědí: 13 změna:

jsem zoufalá, nevím co se děje, nemohu se přihlásit ani do jednoho mailu na seznamu, hesla znám, neměnila jsem je tři roky a obnova mi nefunguje, nemohla sjem něco blbě zmáčknout

doplněno 06.06.19 21:27:

tak jsem z toho jelem, restartovala jsem pc a už tam jsem a bude nějaký problém s tím, že jsem požádala o tu obnovu hesla a napsali mi že se ozvou do dvou dnů:

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doplňuji: Teď jsem se díval na seznam. Takže: seznam, vpravo nahoře klik na nastavení, potom vpravo dole Vrátit do původního nastavení...a funguje *slunce*

marekmagor
hodnocení

2x

A z mobilu Vám to funguje. Pokud ano je chyba v PC. Pokud nejde ani z mobilu je to výpadek na seznamu.

hodnocení

0x

Mohla.

Taková klasika, co Caps Lock a Num Lock?

hodnocení

tak hloupá nejsem

hahanaj*
hodnocení

0x

Odpoledne mi to taky nešlo ...a na hlavní straně jsem měla místo písmen v některém textu tzv "rozsypaný čaj" po restartování se to umoudrřilo a fungovalo to.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste v prohlížeči na hlavní stránce Seznamu zmáčknout 2x klávesu F5 a přihlásit se ke schránce znovu. Můžete zkusit i jiný prohlížeč. Zdravím!

doplněno 06.06.19 21:35:

aja1946 - až se Vám někdo ze Seznamu ozve, tak řeknete (napíšete), že jim děkujete, problém už máte vyřešený a žádnou změnu či obnovu hesla nepožadujete.

hodnocení

jenomže teď je asi průser,zkusila jsem tu obnovu hesla a oni na mně chtli údaje, které jsem azdala při založení, ty sjemm vyplnila a napsalo mi to, ozveme se do dvou dnů, já do mailu potřebuju

hodnocení

0x

Taky jsem se stím dopoledne dost dlouho potýkala. Bylo to zase nějaké svinstvo seznamu jako takového. Maily na mé adrese na centrumu a volnem bez problému, ale na seznamu hodiny bez šance na přihlášení. Až pak jsem se nějak proklikal k nastavení a bylo třeba odkliknout návrat do původního nastavení. Pak už to okamžitě fungovalo normálně. Jo, o seznamu se povídají celé pověsti a žel, asi pravdivé. Tak ať se vám to nějak podaří.

hodnocení

0x

Co takhle mít vedle problémového Seznamu ještě další mailovou adresu. Těch portálů je mnoho.

hodnocení

Tu mám a dala jsem ji jako odkaz, ale právě tam mi to psalo, ať odpovím na kontrolní otázky, byly tam tři a ja dnes mi přišlo, že jde o špatnou odpověď. Ale co je zajímavé, ten druhý mail na Seznamu j,sem doteď otevřít nedokázala.

hodnocení

Ono je ale houby platné mít další adresu, když čekáte dopis na tento.

marfusa*
hodnocení

0x

Mám velkou výhodu. Syn pracuje jako správce sítě. Z problémů jsem vždy vyděšená, ale on ne. Také mě zlobila pošta. Můj drahý syn našel v počítači virus. Jestli tohle není dobrá rada, tak se moc omlouvám.

hodnocení

No virus by snad odhalilo AVG? A neznámé věci neotevírám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]