Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v novém prohlížeči Microsoft Edge nelze vložit do mailu zkopírovaný obrázek např. z výstřižků. Použiji kopírovat, potom vložit a nejde použít ani ctrl+k a ctrl+v. V původním prohlížeči Internet Explorer to je stále možné.
Ano taky mi to nelze :/ ale zajímavě jen u některých freemailů ... gmail vložení obrázku z clipboardu podporuje. Čili to chyba Edge je, ale nemusí být na jeho straně. Bude to souviset s nově vyskočivšími okny "nová zpráva" webových klientů, kteří nepovolují nějaké funkce... zde ten obrázek taky nevložíte stejně jako speciální znaky .-) je to tedy chyba koho? .-)
A co má prohlížeč společného s mailovým klientem? Když chci poslat obrázek mailem, tak ho vkládám do mailu a ne do webového prohlížeče.
Teď jsem to zkusil na Seznamáckém e-mailu v Edgi a jde to! Pro kopírování ale není ctrl+k, ale ctrl+c. Místo zkratek použijte pravým tlačítkem možnost "kopírovat" a "vložit". Zkuste a uvidíte.
...jasně, že ctrl+c, spletla jsem se a napsala zkratku česky. Jak jsem již psala, zkouším obě varianty, jak pravým tlačítkem kopírovat a vložit, tak použít zkratky ctrl+c a ctrl+v - prostě to nelze.
Jestli nemluvíme oba o něčem jiném. Když si otevřu Seznam přes Internet Explorer a přihlásím se do mailu, tak tam to jde, jak jsem psala v prvním příspěvku. Ale když si otevřu Seznam přes Mikrosoft Edge a přihlásím se do mailu, tak tam to nejde.
Nemluvíme o něčem jiném, otevřu Seznam mail v Edgi, a jde mi vložit výstřižek, který jsem předtím uložil na plochu.
jenže to je přesně to, co není ono ptotože jste ho, jak píšete, už uložil na plochu a vkládáte tak už přílohu. Jenže řeší se to, že po označení výstřižku tento dostane do clipboardu (do schránky) z kterého lze normálně přes pouhé CTRL+V vkládat kamkoliv... kromě nového emailu otevřeném v EDGI. Lze to i v IE, Chromu, ale v Edgi ne...
ps: když označíte text, tak taky dáte jen ctrl+c a v další aplikaci ctrl+v ... nic nikam neukádáte... a stejně to jde s výstrřižky... označíte oblast pro snímnutí -> pustíte myš -> a hned v tu chvíli už máte v clipboardu uložený snímek, který jde kamkoliv vložit...až na nový email v edgi. Snad už to takto bude srozumitelnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.