Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte prosím, v čem by to mohlo být, že se do programu, který má toto klikátko ovládat nevypíše minus? Zkoušela jsem psát extra - před to, ale také nic. Když místo to_type proměnné napíšu -0.1, tak je to také bez minusu. Do terminálu se hodnoty to_type píší správně s minusem. Děkuji
pyautogui.press(\-)
pyautogui.typewrite(to_type)
import pyautogui
import time
for i in range(1, 3):
pyautogui.click(509, 679) # move to field
pyautogui.typewrite([backspace, backspace, backspace, backspace, backspace, backspace, backspace, backspace])
value = -0.5 + (i - 1) * 0.3 # computation numbers that will be write in field
to_type = "%f" % value
print(to_type)
pyautogui.press(\-)
time.sleep(2)
pyautogui.typewrite([enter]) # enter the input of number
pyautogui.PAUSE = 0.5
pyautogui.click(169, 681) # plot
pyautogui.PAUSE = 0.5
pyautogui.click(330, 685) # save
pyautogui.click(448, 174) # file name
to_type = "data{}".format(i)
print(to_type)
pyautogui.typewrite(to_type) # writing name of file
pyautogui.click(978, 664) # save file
pyautogui.PAUSE = 0.5
Neměli by u pytautogui.press být uvozovky? podle toho co jsem našel ( pyautogui.readthedocs.io/...) berou tyto metody string
*pzn nevím proč jsou tady ty mezery tak zmatené
Teď je tam mám, sem se nenapsaly nebo jsem to s nimi zkoušela později. Nefunguje to, ani s jednou uvozovkou ani s dvojitou.
Tak to nevím jediné co mne napadá je použít character který vrátí chr(45) (ascii kode pro -) jinak opravdu nevím možná jedině spustit nějaký program který tu klávesu pošle místo pythonu, ale fakt nevím čím by to mohlo být
Zkoušela jsem to takhle a nic. Je ta synatxe správně prosím? Nebo jste to myslel jinak? Děkuji
pyautogui.press("chr(45)")
minus = chr(45)
pyautogui.press(minus)
nevím přesně co za program to je a odkud kam se to mínus vkládá, ale nemůže být problém v tom, že existuje znak spojovník a znak mínus, s odlišným k=odem
Jedná se o tento program. Když tam z klávesnice manuálně napíšu minus i pomlčku, tak to funguje. Mám anglickou klávesnici, s českou mi typewrite dávalo jen minus a tečku místo čísel. chr(45) je minus, tak to je snad dost odlišené od pomlčky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.