Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost otevíraného okna

Od: rudy63® odpovědí: 7 změna:

Při otevření-spuštění Firefox se okno pohlížeče otevře minimalizované.Klasicky vpravo nahoře jde zvětšít. Při dalším spuštění je zobrazení opět minimalizované. Zkoušel jsem po spuštění "ručně" roztáhnout a poté okno zavřel.Další spuštění je to opět minimalizované. (Firefox 67.0 x64) Může mi někdo poradit?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkontrolovat zástupce?

Velikost otevíraného okna

hodnocení

2x
Jako základ vidím čištění.. adwcleaner, CCleaner. Pak reinstalace prohlížeče.
doplněno 10.06.19 10:06: Vaše odpovědi jsou strohé, nedá se s tím moc pracovat. Zkuste web víry.cz a rádce na fórum Rudy. Ten vám může nabídnout i prohlídku PC na dálku. Jen to chce lépe a rychleji reagovat.

hodnocení

AdwCleaner použit, ale chyba je stále stejná. Zkrátka se neotevře v plné velikosti.Další nápady?

postup kolegy @yakuba? a CCleaner? Odinstalace - pročištění a nová instalace?

pi*
hodnocení

0x

Smaž cookies, pochopitelně v problémovém ff.

hodnocení

FF jsem už i přeinstaloval, ale pořád stejné.

111®
hodnocení

0x

když ho máš maximalizovaný a je přesto malý, najeď na spodní roh a normálně ho roztáhni myší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]