Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google Chrome nepodporuje verzi SSL

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:
Používám WIN XP SP3 a google chrome v. 49.0.2623.112. Zjistil jsem, že se nemohu připojit na hyperinzerce.cz - hlášení:Klient a server nepodporují společnou verzi protokolu SSL nebo šifrovací sadu. Tento problém bývá často způsoben tím, že server požaduje šifrovací algoritmus RC4, který již není považován za bezpečný..Lze to nějak ošetřit v nastavení, abych se nemusel připojovat např. přes Firefox?Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak jsem si s tím hrál přes tři hodiny a nerozchodil jsem to :(

Myslel jsem, že když do win XP vnutím podporu TLS 1.2 a stáhnu starší verzi google chromu, že to půjde, ale e-e :(

TLS 1.2 pro win XP : datona.cz/...

Vyzkoušel jsem 4 verze Chromu a všude stejný problém.

Stare verze chromu : oldversion.com/...

Až tak do hloubky tomu nerozumím, ale řekl bych že dokud hyperzinzerce nenahraje na své stránky šiforvací sadu pro TLS 1.0(TLS Cipher Suites) ktera je podporována winXP (viz docs.microsoft.com/... ) tak to půjde jen přes ten Firefox, který využívá soubor šifer pro TLS 1.2 ( TLS_ECDHE_ECDSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256 ) viz obr.

Zkrátka operační systém XP je už natolik starý (18let) že si nové bezpečnostní technologie už nerozumí. Proveďte update na windows 7/8/10 nebo používejte na hyperinzerci Firefox. Ale tenhle problém vzdávám *mir*

Google Chrome nepodporuje verzi SSL

hodnocení

0x

Možná vám zde přesně odpoví yakub, já bych řekl to nejjednodušší, používejte jiné inzertní servery, které fungovat budou. Je jich dost. Ale to asi nepotřebujete. Je to jen tip.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]