Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Chci se podělit o jednu zkušenost a snad najít i vhodné řešení . Máme internet poskytovaný přes WIFI kde v důsledku rozepři ve firmě došlo kompletně k výpadku internetu ode mně v okruhu 5km.
Majitelé si dělali naschvály na úkor spotřebitelů. Má reakce byla, zavolal jsem providerovy síte o nefungujícím připojení ten mě ujistil o nápravě. Náprava proběhla do jednoho dne .Ale od nadchazejícího měsíce nám přestaly chodit faktury za připojení ,platba ode mně chodi na původni bankovni učet.
Podle vnějši IP adresy vím že patři jine firmě. A má otázka zní, jak se správně má zachovat provider internetu v případě že vaše kontaktní inicialy předá bez vašeho svolení dalšímu prov. inter.
Vlastně ani bez zjištění jine Vnější IP adresy by jsem nezjistily že jedem pod někým jiným.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.