Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v domácnosti

Od: romanus55* odpovědí: 2 změna:

Dobrý Den.Prosím mám uzavřenou smlouvu o poskytování služeb internetu, ale po roce jsem změnil bydliště.Poskytovatel mně sdělil ,že však tu samou službu nemůže poskytnout.protože já měl internet kabelem a že to jde pouze vzduchem.Do vypršení smlouvy zbývá nějaky měsíce musím zaplatit sankce nebo ne Díky za odpovědi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

3x

Musíš si přečíst smlouvu (asi i včetně obchodních podmínek a dalších dokumentů, na které se odkazuje), kterou jsi podepsal, co se tam píše o stěhování.

Jestli ti dokáže zajistit stejné parametry služby vzduchem za stejnou cenu, tak to pro tebe nepředstavuje žádný rozdíl. Jen budeš mít jinou krabičku a možná anténu venku.

iz*
hodnocení

2x

A má tedy smysl ukončit předčasně stávající smlouvu?

Nebo, přestože nový poskytovatel může poskytnout jenom něco jiného, stále chcete přejít? Nebylo by lepší nechat doběhnout jednu službu?

Ohledně případných sankcí se podívejte do své smlouvy, do obchodních podmínek poskytovatele, případně Vám na otázku odpoví přímo poskytovatel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]