Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání zvuku pomocí apowersoft

Od: slavo® odpovědí: 4 změna:

Občas potřebuji nahrát zvuk z webové kamery - většinou se jedná o mluvené slovo a protože to přes diktafon není nic moc, tak jsem hledal na webu a našel jsem apowersoft který je prý zdarma.

Sice byla potřeba instalace a nějaký čas to fungovalo bez problémů a zvuk byl i kvalitní ale po nějakém čase již nahrávat nešlo.

Nahrával jsem to přímo z apowersoft.cz/...

Je to skutečně zdarma a nebo je to shareware?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Online záznamník je free, ale pro jeho používání se musí stáhnout a nainstalovat apowersoft-online_launcher.exe, neboli to okno "online záznamníku" , které se spustí, když kliknete na www stránce "spustit nahrávání" viz obr1 . Zde si jen vyberte vstup pro nahrávání jestli má nahrávat systémové zvuky nebo zvuky z mikrofonu (pokud jej máte)

Aplikace Streaming Audio recorder (streaming-audio-recorder.exe) je shareware viz obr. 2 a je to aplikace, která se stáhne přes odkaz pod online nahráváním : "stáhnout verzi pro plochu". Výhody a nevýhody zakoupení vidíte na obr.2 - free verze tyto omezení nemá.

Nahrávání zvuku pomocí apowersoft
Nahrávání zvuku pomocí apowersoft #2

joudic*
hodnocení

0x
Doporucuji Audacity, je to nej audio soft zdarma
hodnocení

Tak jsem si to nainstaloval - je to dobré přehrávání a úpravu zvuku - možná ještě lepší než soud engine, ale i když je to v češtině tak jsem zatím nepřišel na to jak nahrát - zachytit zvuk který prochází zvukovou kartou.

joudic*
Musite to nastavit odkud to ma brat.. Pokud v nabidce neni stereo mix musite dat ve windows pravym na zvuk v liste, vybrat recording a pak az to bude otevrene tak pravym do prazdneho mista a vybrat Show uncompatible nebo tak a zobrazi se stereo mix (vystup zvukovky), pak uz bude v nabidce audacity

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]