Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s připojením

Od: dominikpokorny odpovědí: 20 změna:
Zdravím, mám dotaz ohledně internetu, od doby co jsem přeinstaloval windows se PC nechce připojit k internetu, vyzkoušel jsem i koupi Wi-Fi přijímače do USB portu a stále vyskakuje ze připojení není k dispozici. Nějaké rady? Díky za odpovědi

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

jaký je OS?

dominikpokorny
28.05.19 18:41
hodnocení

Win10

hodnocení

2x
Ovladače síťovky? Jak to s nimi vypadá?
dominikpokorny
hodnocení

Ovladače jsou aktualizované, když jsem to měl napojené přes kabel z routeru tak to psalo ze připojení není k dispozici a když jsem zapojil Ethernet kabel přímo do PC chyba nevyskakovala ale internet stejně nešel

Co nastavení routeru? V pořádku? Vše je tak jak má být?

dominikpokorny
hodnocení

Vše ke v pořádku problém nastal tím když jsem přebootoval systém. Už 2 dny se na to snažím přijít, stále marně.

Když tak přeinstaloval systém, ale budiž.

Nastavení síťovky kompu je stejný jako před reinstalem?

dominikpokorny
hodnocení

Ano nastavení je úplně stejné

Zkus dát vše na automat.

dominikpokorny
hodnocení

Kde a co na automat
dominikpokorny
hodnocení

To nastavení routeru? V ovládacích panelech?

Bezdrátové připojení k síti. Protokol IP verze 4 a tam nastavit vše na automat, získání IP adresy i DNS serveru.

dominikpokorny
hodnocení

Tohle mám nastavené a nic

Jinej komp nebo telefon, tam internet jde?

dominikpokorny
hodnocení

Jo Wi-Fi jinde jede

Takže bude problém fakt v kompu.

Tudíž ovladače na síťovku, na WiFi, pak nastavit nastavit vše na automat a musí to jít.

dominikpokorny
hodnocení

Ovladače mám aktuální

Aktuální ovladače síťovky, nastavení na automat, připojení kabelem a nejde to?

dominikpokorny
hodnocení

Ano přesně tak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]