Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak připojit reproduktor přes blutu k nb Asus

Od: vesco* odpovědí: 6 změna:

Koupil jsem si Bluthu reproduktor LamaxStreet ST-1 by,připojení k telefonu funguje perfektně ,ale připojení k noteboku Asus K55V mi nefunguje jen přes LINE IN.Nevím co a jak mám nastavit aby to fungovalo bezdrátově s notebokem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Základní věc. Má ten notebook Bluetooth?
Pokud ano, ten ten repdoruktor vůbec nevidí, nebo vidí a nejde spárovat, nebo to spárujete a nechce se připojit, či se připojí a stejně nehraje...?
vesco*
hodnocení

Bluetooth má neboť s ním telefonuje mobil , ale nenajde ten reproduktor .Možná že bych mě nějak nastavit ten reproduktor ,ale nemám k něnmu manuál.

hodnocení

0x
No, v notebooku je potřeba ten Bluetooth zapnout. Ikona může být na spodní liště vpravo.
No a po zapnutí musíte nechat vyhledat přístroje v okolí.
doplněno 28.05.19 06:07: Návod k obsluze máte v tomto odkaze:
beat.lamax-electronics.co/...

chao
hodnocení

0x

A nemáš při tom párování s notebookem ten reprák připojený k mobilu? Ostatní zařízení ten notebook vidí?

hodnocení

0x

No a ještě mě napadla jedna věc...

Ten kabel LINE IN z počítače do reproduktoru musíš odpojit jinak se reprák přes bluetooth nechytne.

Ale to snad víš...

vesco*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]