Zdravím mám problém s PC. Jakmile ho chci zapnout po delším nepouzivani např. každé ráno tak musím vyhonit a zapojit zdroj, aby načetl monitor. Když tak neudělám PC se rozjede, ale nenabehne monitor :/ nějaké rady? Jinak vše funguje jak ma
Je pravděpodobné, že je problém ve zdroji. Jakým způsobem vlastně počítač pouštíte? Nerozumím popsanému postupu.
doplněno 25.05.19 20:59:
Neproběhla náhodou nějaká aktualizace vašeho OS? Nemáte W10? Zkusil bych ovladače grafické karty stáhnout od výrobce. Jaký má te kabel k monitoru? DVI nebo HDMI? - Pokud HDMI a máte možnost jiného kabelu, zkusil bych jiný - HDMI mi už na dvou přístrojích prostě odešel... Např. nešla vypnout TV...
Vidím to na vadnou grafiku. Používáte integrovanou na základní desce? Nebo je to jinak? Zkuste ale ještě vypnout a zapnout jen monitor, abychom vyloučili jeho chybu... A dejte vědět
Samozřejmě vypojit Grafiku mám 1050 4gb, nikdy předtím to nedělalo. Ráno přijdu zapnu normálně pocitac, rozjede se vše se točí jak má, ale nenabehne nic na monitoru, vypojim a zapojim zdroj zezadu PC a poté vše jede jak má dokud ho zase nevypnu.
Taky bych to viděl na vadu ve zdroji, pokud funguje grafika až po jeho resetu. Je možné, že jde jen o větev napájející kartu. Zkusil bych grafické rozhraní na desce, jestli bude fungovat. Předtím samozřejmě v biosu mít příslušné nastavení detekce graf. rozhraní, nejlépe na hodnotě AUTO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.