Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Služba Ubisoft je momentálně nedostupná

Od: ubisoft odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, dnes jsem si chtěl poprvé zahrát Assassins Creed: Unity, kterou jsem si stáhl v době, kdy ji Ubisoft nabízel zadarm. Nebo přesněji, už jsem ji jednou spustil, ale po krátké chvíli ukončil.

Dnes jsem se pokoušel přihlásit na Uplay, ale nejde to s tím, že "Služba Ubisoft není momentálně dostupná. Zkuste to později nebo přejděte do režimu offline". Zkoušel jsem si stáhnout Uplay i na notebook, abych otestoval jestli nemají výpadek a fungovalo bez problémů, zkusil jsem to i odinstalovat a znovu nainstalovat. Nepomohlo to a tahle hláška tam je pořád.

AC Unity je moje první hra od Ubisoftu a jak jsem již psal je stažená legálně.

Nevíte co s tím?

Předem děkuji za odpovědi

doplněno 23.05.19 18:59:

EDIT: Podle rad nalezených na internetu jsem zkusil dočasně vypnout firewall, nepomohlo to

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filipos
hodnocení

0x

CTRL + Shift + ESC - více informací a najdi průzkumník windows a restartovat. Někdy se sekne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]