Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,opět mě chtějí nas...štvat. Ode dneška,pokud se pokusím pustit video na streamu,naskočí to nové rozhraní,dvě reklamy,potom se objeví požadované video,stojí a vzápětí hláška -
Upozornění
Ve Vašem prohlížeči není možné toto video přehrát. Stáhněte si některý z moderních prohlížečů, třeba chytrý prohlížeč od Seznamu.
Ví někdo,co teď? Nechci "třeba chytrý prohlížeč od seznamu". Mám operu, 36,0 , tvrdí mi,že je aktuální. Jo a wokna stará xp.
Mám obavu, že Vaše Opera aktuální nebude (viz obrázek). Nejspíš to bude těmi XP.
Takže zkuste jiný prohlížeč, který bude pod XP fungovat v aktuální verzi...
Chjo,tak nějak jsem to tušil. Těch drobných problémů je čím dál,tím víc. Zatím se tomu bráním,ale už občas zvažuji novou mašinu s novějším systémem. Nemáte tip,který prohlížeč ještě pošlape? IE je po smrti už roky,FF pomalý k pláči a teď zevluje i opera...
FF používám doma k naprosté spokojenosti. Netuším jak jste přišel na to, že je pomalý až k pláči. V práci pro změnu Chrome... naprostá pohoda. IE jako takový nemá smysl řešit, nicméně existuje jeho nová verze Edge, to je jiné kafe, než starý IE. Mimoto teď dostal nebo dostane jádro z Chrome, takže to bude prakticky totéž (až na vzhled).
Nicméně nic z toho pod XP, tam nejspíš nové verze těchto prohlížečů už fungovat nebudou.
žádné reklamy na žádných webech nemám. Máš ublock a blokuješ důsledně? Český easy filter list je teď vychytaný, poradil si s velkými rybami a poslal jejich srágory do pekla.
Pro jistotu moje bilance
televizeseznam.cz first party, logicky noop, naštěstí ani tady nic závadného není
facebook.net gemius.pl googletagmanager.com imedia.cz imrworldwide.com -- tyhle hnoje se nechytnou, neboť vše z třetích stran blokuji, pokud ale ty tak přísný nechceš být, tak je aktivně blokuj
szn.cz -- musí být noop, naštěstí odtud nic závadného není
samozřejmě mi to jde.
Mám v compu i FF a když srovnám,než se načte stránka v FF a Opeře,je FF hodně pomalejší. Nicméně,teď jsem ten stream zkusil přes FF,ta samá hláška. Zkusil jsem pohledat chrome,pro XP poslední z roku 2016,instalátor nejede,prý není žádná aktualizace. Mmchdm,já myslel,že opera a chrome je prakticky totéž?
Totéž to není.
Já jsem zvyklý na svůj prohlížeč a pokud některé stránky nezvládnou můj prohlížeč, tak zkrátka mají smůlu, jdu jinam.
Mají smůlu opravdu oni. Já si zdroj informací najdu jinde a oni přijdou o zákazníka (potencionálního klikače na jejich reklamu). To, že je jim to u zádele je jejich problém. (třeba právě tu Operu dle vzhurudolu.cz/... používá 2,7 % uživatelů, pokud jim nevadí že přijdou o tuto část trhu, je to jejich boj.)
Clayman,Gotrekzagary,dík,přesně toho jsem se bál. Začínají pomalu problémy a otravují život,takže asi nezbyde,než jiný comp a novější okna. Celkem mě to mrzí,ta xp nejsou stará,mám je teprve asi patnáct let...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.