Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradíte co to může být?

Od: cervicek2008* odpovědí: 4 změna:

když jsem nějaké www.stránce,tak mi občas začne problikávat obrazovka prostě začne blikat a obrázky i písmo zmizí a jenom problikává..musím vypnout internet a znovu zapnout potom to je zase v pořádku...

děkuji a jestli mi někdo pomůže,tak prosím polopaticky...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

nějaký sajrajt v PC - pročistěte si Ccleaner, adwcleaner.

Obojí je ve FREE verzi - někdy je nutné odklikat při instalaci přednastavené služby, že nechcete "inteligentní vyhledávání"nebo další programy navíc.

první vyčistí v základním nastavení cookies a registry, druhý odstraní některý junkware... pročistěte. Pokud bude problém pokračovat, odinstaloval bych prohlížeč, opět pročistil a nainstaloval nový.

cervicek2008*
hodnocení

děkuji zkusím to.

hodnocení

2x
Pokud nepomuze nejaky cleaner doporučil bych Vam obrátit se na stranku forum.viry.cz . Tam Vam bezplatně prohlédnou logy z pocitace, nebo je i moznost vzdálené pomoci kdy se na Vas napojí a odviruji počítač.
.
Jedine kritérium tam je mit originální windows. Zadny crackly z netu

hodnocení

0x

Co to znamená vypnout internet? Předpokládám, že jde o vypnutí prohlížeče internetu. V tom případě opravdu ten CCleaner není od věci, minimálně vyčistí mimo jiné offline cache prohlížeče. Pokud to nepomůže tak by to chtělo více info o pc, jako třeba aktuálnost OS a prohlížeče atd

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]