Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problemy ze sitovkou v notasu

Od: karpender* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, chtel bych poradit jak na sitovku, kdyz jsem si nechal zvysit internet na 10/mb a kdyz dam svuj notas a kamardky notas vedle sebe a mame ho oba stejnej,dame test rychlosti, ona nameri- 9,1 mb a ja jen 4,2 mb, nevim co s tim je, zkousel jsem odinstalovat ovladace a znova nainsatlovat ale nepomohlo to. Zadiam o radu,jestli mate nekdo zkusenost.Diky. Jedna se o ASUS A6r

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Máš potvrzeno od provozovatele, že ti rychlost již opravdu navýšili? U mne to trvalo několik dní, potom jsem navýšení poznala hned na downloadu, jetě dřív, než jsem rychlost změřila. Ověř si, že u tebe navýšení již opravdu proběhlo

karpender*
hodnocení

No prave ze rychlost zmenili behem chvilky,mel jsem puvodne 4/mb a kdyz to dam merit na druhym ale uplne stejnym notasu tak ma vetsinou kolem 8-9m/b a muze byt na stejnym kabelu jako ja a nebo na wi-fi soucasne jako ja.

hodnocení

0x

Nestahuje nebo neodesílá ti notebook něco?

karpender*
hodnocení

Mam zapnuty minimum veci a nic neodeilam a a ni nic nestahuju,jedniny co me nekdo pradil preinstalovat pocitac,ale to se mi moc neche,je celkem jinak v pohode a neni to tak dlouho co jsem to delal.

Nemyslim že by jsi stahoval ty, ale nějaký program- windows update, update antiviru, viry atd

karpender*
hodnocení

Jsme se na to s kamosem divali a vse v poradku,nc co by nasvedcovalo tomu proc to jede tak pomalu a stahovani jak jsi psal,nic takoveho to neni. Uz jsem fakt bezradnej, dnes prisel ten kamarad a namreil tady 9.6/mb a ja stova 3/mb

kenda*

nemáš náhodou někde v prohlížeči zapnuté omezení rychlosti?

Jak to máte oba s nastevením QoS? můžeš to prověřit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]