Nejste přihlášen/a.
Mám nainstalovaný KMPlayer. Ze dne na den mi blbě hrají filmy. Zvuk jde později než obraz. Zkoušela jsem odinstalovat a znovu nainstalovat a stále stejné. Windows player mi nainstalovat nejde vůbec, avast to nechce pustit. Nevíte prosím kde je chyba? Díky
kdysi pradávno jsem k několika antivirům na jednom počítači slyšel krásnou analogii bohužel si už nepamatuju jak to přesně bylo, ale bylo to trefné a úderné
něco jako :
Mít na počítači dva antiviry je asi to samé, jako si na ostrahu objektu najmout dvě bezpečnostní složky, které o sobě neví. Hádejte, co se stane, až se tihle ozbrojení chlapíci v noci potkají u vchodových dvěří
Vyzkoušej Media Player Clasic. Je dobrý a je česky. Zde. S tím Avastem jsi to moc nevyhrála. A pokud ti brání v instalaci běžného neškodného software, tak vypni hlídání v reálném čase.
Pokud používáš několik hlídacích (nebo čistících) programů, musíš mít vypnuté hlídání v reálném čase, aby se "nepraly"vzájemně. Toto hlídání můžeš zapnout vždy jen u jednoho.
Tak tento mi avast taky nedovolí. Já mám mimo Avastu i jiný policajty, ale tento je obzvlášť ostražitej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.