Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba přehrávače filmů

Od: m123* odpovědí: 7 změna:

Mám nainstalovaný KMPlayer. Ze dne na den mi blbě hrají filmy. Zvuk jde později než obraz. Zkoušela jsem odinstalovat a znovu nainstalovat a stále stejné. Windows player mi nainstalovat nejde vůbec, avast to nechce pustit. Nevíte prosím kde je chyba? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Je chyba mít v kompu více než jednoho policajta. Navzájem se hádají, zpomalují komp a nakonec dělají věci do kterých jim nic není. Třeba instalace normálního programu.
Odinstaluj vše co nepotřebuješ a nech jen ten Avast, když už ho máš.

kdysi pradávno jsem k několika antivirům na jednom počítači slyšel krásnou analogii :) bohužel si už nepamatuju jak to přesně bylo, ale bylo to trefné a úderné :) něco jako :

Mít na počítači dva antiviry je asi to samé, jako si na ostrahu objektu najmout dvě bezpečnostní složky, které o sobě neví. Hádejte, co se stane, až se tihle ozbrojení chlapíci v noci potkají u vchodových dvěří :)

hodnocení

2x

Vyzkoušej Media Player Clasic. Je dobrý a je česky. Zde. S tím Avastem jsi to moc nevyhrála. A pokud ti brání v instalaci běžného neškodného software, tak vypni hlídání v reálném čase.

doplněno 20.05.19 08:20:

Pokud používáš několik hlídacích (nebo čistících) programů, musíš mít vypnuté hlídání v reálném čase, aby se "nepraly"vzájemně. Toto hlídání můžeš zapnout vždy jen u jednoho.

m123*
hodnocení

Tak tento mi avast taky nedovolí. Já mám mimo Avastu i jiný policajty, ale tento je obzvlášť ostražitej.

Tak vidíš když už ho musíš mít, tak před instalací programu vypni hlídání v reálném čase. Nechápu co na tom Avastu je pro tebe tak důležité. Já jsem ho kdysi používal, ale po zážitcích s ním, které jsem zde na fóru již popisoval, mě "nesmí do baráku".

m123*
hodnocení

Já na něm netrvám, jen mi byl doporučený. Už jsem jej odinstalovala, tak uvidím.

hodnocení

1x

Zkuste nainstalovat VLC player. Jestli to nedovolí policajti, udělejte čistku na jejich ústředí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]