Nejste přihlášen/a.
Mám WIN 7, telefon evolveo a nevím jak mám stáhnou t fotky do počítače?
Obvykle připojit kabelem, zvolit datové úložiště a zkopírovat.
Jde to i přes Bluetooth.
Karlosi, na jedné straně je mi tě líto, na druhé straně mně je 63 let a s PC si "tykám". Mé tchyni je 72 let a tyhle věci řeší s přehledem. Takže zkus hlavně číst, co ti tvůj PC povídá. Podle mě po připojení kabelu ti něco řekne (připojení paměťové karty?) a podle toho se musíš řídit. Úplně konkrétní návod ti dát bohužel neumím.
No,dříve se mi vždycky při připojení foťáku,noebo telefonu zobrazil na ploše obdelníček s nabídkou -stáhnout fotky.teď to tam nemám hledám to přes WIN COMANDER-disk e a stejně to tam nenajdu.Nedá se ten prográmek znovu instalovat?
Upozorňuji,je mi 67 let, tak to s počítačem moc neumím.
Děkuji.
Já jsem taky kdysi měl s datovým kabelem potíže a teď mám dokonce fotomobil bez datového kabelu. Fotky si ukládám na SD kartu v mobilu (je možnost zvolit uložiště), nebo si je z vnitřní paměti na SD kartu překopírovat. Pak jednoduše SD kartu vyndám a přes čtečku karet a USB port vrazím do PC. Kopírování do PC dělám pomocí Total commanderu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.