Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datumově rozházená pošta

Od: jara* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

dnes jsem otevřel poštu (mám quick.cz) a všechna příchozí i odešlá pošta (i ta stará) nebyla seřazena podle datumů, ale datumově zcela zpřeházená. Nepodařilo se mi ji seřadit. Poradí někdo, co se stalo a jak to mám udělat, aby byla pěkně seřazena podle datumu i času?

Díky všem. J.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V čem poštu otvíráte? Nic jako quick.cz se mi nepodařilo najít. Máte to v nějakém poštovním programu, nebo přes jejich webové rozhraní (v prohlížeči)?

jara*
hodnocení

Díky, Miki,

právě se mi to zcela náhodou podařilo srovnat - a bylo to až neuvěřitelně jednoduché. Jsem počítačový primitiv.

Jinak poštu otevírám zapsáním "webmail.quick.cz" do příkazového řádku vyhledávače.

Quika schlamstnul o2active.

Zdraví Tě J.

ahá, O2 freemail :) tak to taky neznám, zase jsem o něco vzdělanější *smich* jinak tak nějak odhaduju, že stačilo kliknout na název sloupce "datum" a bylo to tak, jak má být :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]