Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Mám problém při prohlížení webových stránek a to ten, že mi pravidelně zejména při rolování kolečkem na myši, webové stránky zamrznou a já musím chvíli čekat, než se opět začnou posunovat. Nemyslím si, že by to mělo být zapříčiněno rychlostí internetu, ta není nízká. Mám notebook HP asi 8let starý. Děkuji za radu. S pozdravem Martin Lipan
Dobrý den, když si vyčístíte prohlížeč (cookies a mezipaměť), tak by to mohlo být lepší. Ovšem, stránky, které jsou ve flashi nebo je na nich hodně reklam, obrázků, animací či videií, jsou většinou náročnější na paměť PC či prohlížeče, resp. "tuhnou" a jejich načítání je pomalejší. Jednoduchá (převážně textová) stránka by tuhnout neměla. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.